Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken
NL
Ik weet mijn kenteken niet

25.354 autobezitters vergeleken afgelopen maand hun verzekering

Jouw verzekering in slechts 3 stappen vergeleken en afgesloten

Inbraak, ziekenhuisrekeningen of autoschade kunnen veel geld kosten. Gelukkig kun je je daarvoor verzekeren. Via hoyhoy.nl kun je makkelijk verzekeringen vergelijken op de laagste premie, de meest uitgebreide dekking of de beste prijs/kwaliteitverhouding. Zo vind je altijd de verzekering die het beste bij je past.

Stap 1.

Vul je persoonlijke gegevens en wensen zo volledig mogelijk in.

Stap 2.

Wij zoeken de 3 verzekeringen die het beste matchen met jouw gegevens.

Vergelijk de verzekeringen of bekijk de rest van de selectie.

Stap 3.

Sluit de best passende verzekering direct online af!

Wil je er nog een nachtje over slapen? Dan kun je de gegevens ook naar je e-mailadres laten sturen en kun je de verzekeringen later nog eens rustig bekijken en afsluiten.

Onze klanten waarderen ons met een 8,7

Een verzekering vergelijken via hoyhoy.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op 973 klantbeoordelingen.

Wij willen graag weten wat onze klanten van ons vinden. Daarom vragen wij naar je ervaringen met onze website en klantenservice. Wil jij ook graag jouw mening geven, dat kan via ons speciale formulier.

Lees meer: /over-ons/ervaringen/

"Duidelijk, snel, geen overbodig gedoe!"

Mevr. Z. Lochtenberg (Meppen)

"Goede service, iedereen aan te raden!"

Dhr. J. Omta (Bussum)

"Prettige en snelle antwoorden op mijn vragen. Ook het invullen van de gevraagde gegevens vergde weinig tijd."

Dhr. A Meijer (Giesbeek)

Eenvoudig een passende verzekering vinden was de ambitieuze missie van de broers Hordijk, toen zij in 2000 hoyhoy.nl oprichtten. Sinds juli 2012 heeft het Britse BGL Group een meerderheidsbelang van 85 procent in hoyhoy.nl. In 2014 heeft hoyhoy.nl een metamorfose ondergaan en werd hoyhoy.nl. Een onafhankelijke vergelijker van verzekeringen waar iedereen simpel en makkelijk zijn eigen verzekeringen kan regelen.

Lees meer: /over-ons/

Verzekeringsexperts hoyhoy.nl staan voor je klaar

Bij hoyhoy.nl kan je simpel en makkelijk zelf de verzekering vinden die het beste bij je past. En kom je er even niet uit? Dan is onze hulp nooit ver weg: direct online en anders per telefoon, e-mail of Twitter.

Veilig en betrouwbaar

Verzekeringen vergelijken en afsluiten via hoyhoy.nl is veilig en betrouwbaar. Hoyhoy.nl voldoet aan alle eisen van Klachteninstituut Financiƫle Dienstverlening: Kifid. Ook hebben wij als enige vergelijker van verzekeringen het Thuiswinkel Waarborg.

Onafhankelijke autoriteit

De specialisten van hoyhoy.nl zijn kritische experts op het gebied van verzekeringen. Daarom worden wij regelmatig als verzekeringsexpert gevraagd in de consumentenprogrammaā€™s Tros Radar en Vara Kassa. Ook De Telegraaf maakt regelmatig gebruik van onze expertise.

Alles over Aart

Alles over Aart weten? Lees het hier:

Lees meer

Direct je autoverzekering regelen

Via hoyhoy.nl kun je direct zelf je autoverzekering regelen. Binnen 5 minuten heb je een nieuwe autoverzekering gevonden en afgesloten. Naast een autoverzekering afsluiten kan je via hoyhoy.nl nog meer verzekeringen vergelijken en afsluiten.

Actueel

Grote rebranding Verzekeringssite.nl. Lees meer