Autoverzekering vergelijken

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk en sluit direct af
 • Bespaar mogelijk tot €200 per jaar op je autoverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze autoverzekering vergelijker scoort een 7,8

Klanten die bij ons een autoverzekering hebben afgesloten beoordelen ons gemiddeld met een 7,8 gebaseerd op 146 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen.
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Hoe kan ik mijn autoverzekering afsluiten?

Dit kan in een paar minuten. Op basis van jouw persoonlijke gegevens, bieden we autoverzekeringen aan die het beste matchen met je wensen. Kies de beste passende autoverzekering en sluit deze vervolgens af. Je bent nu direct verzekerd.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, nadat je bij hoyhoy.nl je autoverzekering hebt afgesloten kan je direct de weg op. Nadat je de autoverzekering hebt aangevraagd, zie je direct of de verzekeraar jou accepteert.

Hoe zeg ik mijn huidige autoverzekering op?

Als je via hoyhoy.nl je autoverzekering afsluit, helpen wij je bij het opzeggen van je huidige verzekering. We hebben enkel je polisnummer van je huidige verzekeraar nodig en dan gaat de rest vanzelf.

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met overstappen. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over autoverzekeringen

Laatste nieuws

Schadevrije rijders opgelet!

Rij je jarenlang schadevrij, dan bouw je voor elk jaar een korting op. Hoewel deze bonus/malus regeling bij elke verzekeraar weer verschillend is, word je in principe voor je nette rijgedrag beloond. Dat zelfs kan oplopen tot 80%! Maar nu komt het, stel dat je één jaar geen auto rijdt dan kun je al die […] Lees verder

Posted 28 juli 2014

Autovakantie Checklist 2014

De maand juli is begonnen. De vakantieperiode komt er aan. Ga je ook met de auto naar Zuid-Europa? Waar moet je dan aan denken voordat je op vakantie gaat? En waar moet je op letten tijdens de autovakantie? Denk bijvoorbeeld aan de dekking van je autoverzekering, belangrijke telefoonnummers of verplichte benodigdheden in de auto. Verzekeraar De […] Lees verder

Posted 03 juli 2014

Veel plezier van je aanrijdingsformulier!

“Ik overreed een man. Hij gaf toe schuldig te zijn, omdat hem dit al een keer was overkomen”. Of: “De man was overal op de weg. Ik moest een paar maal het stuur omzwaaien voor ik hem raakte”. Allemaal onbedoeld grappige teksten afkomstig van aanrijdingsformulieren. De schrijver of schrijfster van de teksten had op het […] Lees verder

Posted 03 juli 2014

Let goed op bij het verzekeren van een geïmporteerde tweedehandse auto

Wij waarschuwen eigenaren van geïmporteerde auto’s dat ze op moeten oppassen voor onderverzekering. Uit berekeningen blijkt namelijk dat deze auto’s voor zo’n 40 miljoen euro minder verzekerd zijn dan hun eigenlijke waarde. Vorig jaar zijn er bijna 100.000 auto’s geïmporteerd (bron: Bovag 30 april 2014). Dat is een stijging van 25% ten opzichte van het […] Lees verder

Posted 25 juni 2014
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Autoverzekeringtips

Een kleine schade zelf betalen, is vaak voordeliger. Na een claim krijg je minder korting van je autoverzekering op de premie. Hierdoor ga je meer premie betalen. Als je de schade zelf betaalt, ben je vaak goedkoper uit.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste autoverzekeringen

 • 1
  € 5,46
 • 2
  € 6,10
 • 3
  € 6,46
 • 4
  € 6,53
 • 5
  € 6,80

*Op basis van 20 schadevrije jaren, Toyota Aygo en geboortejaar 1975.

Jouw autoverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

 • Voordelen hoyhoy.nl?

 • Autoverzekering vergelijken

 • Dekking

 • Opzeggen

Wij zoeken nu de beste verzekering voor jouw

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten