Vergelijk 140 autoverzekeringen

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is een autoverzekering vergelijken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Verdien tot €200 per jaar op je autoverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Overstappen zonder zorgen
 • Vergelijk en sluit direct af
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

 • Wij zijn vandaag niet telefonisch bereikbaar. Stel je vraag per mail
 • Mail ons Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Onze autoverzekering vergelijker scoort een 8,1

Klanten die bij ons een autoverzekering hebben afgesloten beoordelen ons gemiddeld met een 8,1 gebaseerd op 444 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen.
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Hoe kan ik mijn autoverzekering afsluiten?

Dit kan in een paar minuten. Op basis van jouw persoonlijke gegevens, bieden we autoverzekeringen aan die het beste matchen met je wensen. Kies de beste passende autoverzekering en sluit deze vervolgens af. Je bent nu direct verzekerd.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, nadat je bij hoyhoy.nl je autoverzekering hebt afgesloten kan je direct de weg op. Nadat je de autoverzekering hebt aangevraagd, zie je direct of de verzekeraar jou accepteert.

Hoe zeg ik mijn huidige autoverzekering op?

Als je via hoyhoy.nl je autoverzekering afsluit, helpen wij je bij het opzeggen van je huidige verzekering. We hebben enkel je polisnummer van je huidige verzekeraar nodig en dan gaat de rest vanzelf.

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met overstappen. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over autoverzekeringen

Laatste nieuws

Grijs kenteken gekocht, wat nu?

In Nederland hebben auto’s een geel kenteken met zwarte letters. Maar er wordt wel onderscheid gemaakt in bestelauto of particuliere auto. Een bestelauto heeft namelijk een grijs kenteken, te herkennen aan het grijze kentekenbewijs deel l. Tegenwoordig is het kentekenbewijs van een grijs kenteken groen. Oudere auto’s zijn te herkennen aan de letters van het […] Lees verder

Posted 01 november 2014

Mag je in Nederland rijden met een dashcam?

Je ziet ze steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld; de dashboard camera of ‘dashcam’. Overgewaaid uit Rusland, waar praktisch iedere automobilist met een dashcam rond rijdt. Dat deze dashcams in Rusland zo populair zijn, is niet geheel toevallig. In Rusland is namelijk het rijden met een camera op je dashboard verplicht door de verzekeraars. Verzekeringsmaatschappijen […] Lees verder

Posted 10 oktober 2014

Alles wat je nog niet wist over autorijden in de mist

Het wordt weer herfst. De blaadjes vallen van de bomen. En het weer wordt guurder. Dan kan autorijden in de mist levensgevaarlijk zijn. ‘Het leek net alsof tegen een witte muur aanreed’, hoor je weleens. Mist is eigenlijk niets anders dan in de lucht zwevende waterdruppels. Een soort laaghangende wolk. Hoe dichter de mist, hoe minder […] Lees verder

Posted 25 september 2014

Gat in wetgeving opent deuren voor autodieven

Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) ziet een hiaat in de wetgeving, waardoor autodieven tegenwoordig heel eenvoudig ‘gereedschap’ op het internet kunnen bestellen voor het plegen van een elektronische inbraak of het laten dupliceren van autosleutels die normaal alleen via de importeur te verkrijgen zijn. Zo kunnen geavanceerde voertuigvolgsystemen worden verstoord en startonderbrekers buiten werking gezet worden. […] Lees verder

Posted 17 september 2014
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Autoverzekeringtips

Een kleine schade zelf betalen, is vaak voordeliger. Na een claim krijg je minder korting van je autoverzekering op de premie. Hierdoor ga je meer premie betalen. Als je de schade zelf betaalt, ben je vaak goedkoper uit.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste autoverzekeringen

 • 1
  € 5,46
 • 2
  € 6,10
 • 3
  € 6,46
 • 4
  € 6,53
 • 5
  € 6,80

*Op basis van 20 schadevrije jaren, Toyota Aygo en geboortejaar 1975.

Jouw autoverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

 • Voordelen hoyhoy.nl?

 • Autoverzekering vergelijken

 • Dekking

 • Opzeggen

Een moment geduld ajb. We zoeken de beste autoverzekering voor jouw

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten