Vergelijk 140 autoverzekeringen

 • Bekijk je vergelijkingsoverzicht
 • Dekkingsvoorkeuren zijn bewaard
 • Direct je verzekering afsluiten

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is een autoverzekering vergelijken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Verdien tot €200 per jaar op je autoverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Overstappen zonder zorgen
 • Vergelijk en sluit direct af
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze autoverzekering vergelijker scoort een 8,1

Klanten die bij ons een autoverzekering hebben afgesloten beoordelen ons gemiddeld met een 8,1 gebaseerd op 597 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen.
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Hoe kan ik mijn autoverzekering afsluiten?

Dit kan in een paar minuten. Op basis van jouw persoonlijke gegevens, bieden we autoverzekeringen aan die het beste matchen met je wensen. Kies de beste passende autoverzekering en sluit deze vervolgens af. Je bent nu direct verzekerd.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, nadat je bij hoyhoy.nl je autoverzekering hebt afgesloten kan je direct de weg op. Nadat je de autoverzekering hebt aangevraagd, zie je direct of de verzekeraar jou accepteert.

Hoe zeg ik mijn huidige autoverzekering op?

Als je via hoyhoy.nl je autoverzekering afsluit, helpen wij je bij het opzeggen van je huidige verzekering. We hebben enkel je polisnummer van je huidige verzekeraar nodig en dan gaat de rest vanzelf.

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met overstappen. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over autoverzekeringen

Laatste nieuws

Schorsing opheffen

Als je jouw voertuig een lange tijd niet wilt gebruiken, dan kun je het kenteken schorsen. Een kenteken schorsen houdt in dat je tijdelijk de WA-verzekering, de motorrijtuigenbelasting en de verplichte APK stopzet en hiervoor dus geen premie betaalt. Als je het voertuig na verloop van tijd weer wilt gebruiken, dan kun je de kenteken […] Lees verder

Posted 06 mei 2015

Inzittendenverzekeringen, welke soorten zijn er?

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen. Bijvoorbeeld een rechtsbijstandsdekking of een inzittendendekking. Hieronder leggen we je uit welke soorten inzittendenverzekeringen er zijn en wat de voordelen zijn van deze dekkingen. Soorten inzittendenverzekeringen Er zijn twee soorten inzittendenverzekeringen, namelijk de; Ongevallenverzekering voor inzittenden Schadeverzekering voor inzittenden Ongevallenverzekering voor inzittenden […] Lees verder

Posted 06 mei 2015

Verzekeringnemer bij een autoverzekering

Ga je binnenkort een autoverzekering afsluiten? Je krijgt dan ongetwijfeld te maken met begrippen zoals verzekeringnemer, verzekeraar, kentekenhouder en regelmatige bestuurder. Hoe zit dat precies? Wat zijn de verschillen tussen al deze begrippen en waar je let op wanneer je daadwerkelijk een verzekering afsluit? Verzekeringnemer, regelmatige bestuurder en kentekenhouder Wanneer er een autoverzekering wordt afgesloten […] Lees verder

Posted 03 april 2015

Kan ik de schadevrije jaren van mijn motor meenemen naar mijn auto?

Ja, ieder jaar dat je geen schade claimt op je auto- of motorverzekering bouw je een schadevrij jaar op. Deze schadevrije jaren gelden zowel voor je autoverzekering als voor je motorverzekering. Ook kun je deze schadevrije jaren meenemen als je overstapt naar een nieuwe verzekeraar. Kan ik de schadevrije jaren tegelijkertijd gebruiken op mijn auto- […] Lees verder

Posted 06 februari 2015
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Autoverzekeringtips

Een kleine schade zelf betalen, is vaak voordeliger. Na een claim krijg je minder korting van je autoverzekering op de premie. Hierdoor ga je meer premie betalen. Als je de schade zelf betaalt, ben je vaak goedkoper uit.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste autoverzekeringen

 • 1
  € 5,46
 • 2
  € 6,10
 • 3
  € 6,46
 • 4
  € 6,53
 • 5
  € 6,80

*Op basis van 20 schadevrije jaren, Toyota Aygo en geboortejaar 1975.

Jouw autoverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

Een moment geduld ajb. We zoeken de beste autoverzekering voor jouw

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten