Onna-onna past B/M ladder aan

/ gepost op

Uit onderzoek van Hoyhoy.nl blijkt dat de B/M ladder van autoverzekeraar Onna-onna soms ongunstig kan zijn. Zo kan het voor komen dat een klant van Onna-onna met 21 schadevrije jaren na een schade opeens 18 schadevrije jaren verliest. Gelukkig heeft Onna-onna ons onderzoek ter harte genomen en besloten om de B/M ladder aan te passen. Deze maand past Onna-onna de voorwaarden aan.

Gisteravond was Erik Hordijk te gast bij Tros Radar om het onderzoek over de B/M ladder van de autoverzekering nader toe te lichten. Uit het onderzoek is gebleken dat er veel verschil zit tussen B/M ladder en dat sommige ongunstig zijn voor consumenten.

Zo is het vaak ondoorzichtig hoeveel schadevrije jaren iemand verliest na een schade. Maar 30 procent van de autoverzekeraars laat dit zien in zijn B/M ladder. Maar een schade heeft niet alleen gevolgen voor de schadevrije jaren. Een schade heeft ook invloed op uw trede op de B/M ladder. Aan de trede op de B/M ladder is een korting op de premie gekoppeld. Hoe hoger uw trede, hoe hoger uw korting op de premie van de autoverzekering. Uit onderzoek van Hoyhoy.nl blijkt dat u na een schade zo ver terugvalt dat u soms wel 160 procent meer premie gaat betalen. Gemiddeld gaat u na een schade zo’n 60 procent meer betalen.

Benieuwd naar uw B/M ladder? Of hoe u B/M ladders met elkaar kan vergelijken? Wij leggen het hier uit.

Ook kunt u de uitzending van Tros Radar hieronder bekijken:

Vergelijk autoverzekeringen
Autoverzekering berekenen

 

Goed artikel?

NL
Deel dit bericht

0 reacties op “Onna-onna past B/M ladder aan

Reageer

Contact

  • Bel 023-7505280

We zijn op dit moment geopend.

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Autoverzekering vergelijken

NL