Ervaringen van onze bezoekers

Klanttevredenheid

Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Gemiddeld waarderen onze klanten ons met een 8.0, gebaseerd op 809 klantbeoordelingen. Daar zijn we heel blij mee. En we verbeteren graag verder.

Wil je zelf jouw mening geven?

Graag! Je kunt via ons speciale formulier jouw ervaring doorgeven.

Wat zeiden zij over hoyhoy.nl?

Benieuwd naar de ervaring van andere bezoekers van hoyhoy.nl? Hieronder lees je hun meningen over onze service, nadat zij hun beste keuze hadden gevonden.

Hoyhoy scoort gemiddeld een 8.0 bij haar klanten, gebaseerd op 809 beoordelingen. Hieronder lees je meningen over onze service, nadat bezoekers hun beste keuze hadden gevonden.

19 mei 2015
Mevr. G.R. Kuipers (DRACHTEN) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Makkelijke, overzichtelijke site.“

19 mei 2015
Dhr. C. Mekking (Nederhorst den Berg) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“naar wens“

19 mei 2015
Dhr. M. Botter (AMSTERDAM) | reisverzekering afgesloten mei 2015

“snel en efficient“

19 mei 2015
Dhr. R.A. van Eck (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Makkelijke site, viel mee om af te sluiten via mobile toen ik de auto overschreef op mijn naam“

15 mei 2015
Mevr. N. van Voorn (TIENHOVEN UT) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Alles word heel duidelijk uitgelegd en goed geregeld“

14 mei 2015
Dhr. E.P.W. Peters (WIJCHEN) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“heldere uitleg en voorwaarden, snelle service, netjes afgehandeld“

12 mei 2015
Dhr. T. van Beek (Eindhoven) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Snel gevonden wat je zoekt en snel reactie“

12 mei 2015
Mevr. A. Autar (Zwijndrecht) | livingverzekering afgesloten mei 2015

“De man die mij heeft geholpen was supervriendelijk, geduldig en had antwoorden op al mijn vragen. “

12 mei 2015
Mevr. A.J. Verbeek (ROTTERDAM) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“snel en vriendelijk“

12 mei 2015
Dhr. N.R. Heijkoop (Alkmaar) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Gemakkelijk en geen kosten aan verbonden“

12 mei 2015
Dhr. M.L.N. ml braat (Nieuw- en Sint Joosland) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“heel discreet“

12 mei 2015
Dhr. D. Zomermaand (Deventer) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Overzichtelijk“

08 mei 2015
Dhr. E. Celik | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Ik heb meerdere sites bezocht voor een auto verzekering geen van deze sites herkende mijn kenteken van mijn nieuwe auto omdat het hele nieuwe was alleen uw site herkende het wel dat zegt genoeg over uw site en service vooral zo doorgaan “

06 mei 2015
Mevr. S. samadhan ('s-Gravenhage) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“jullie service“

06 mei 2015
Dhr. I. Lyousoufi (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Opzegservice“

06 mei 2015
Mevr. L.M. van der willige (Almere) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“makkelijk via vergelijken“

06 mei 2015
Mevr. M. Bruns (Oudkarspel) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“service is netjes “

05 mei 2015
Dhr. W. van Spengen (LOOSDRECHT) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Direct contact met een medewerker“

05 mei 2015
Mevr. I.M. van der Tier (Vught) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“helder“

05 mei 2015
Mevr. H. Leidekker (TIEL) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Overzichtelijk / duidelijk“

05 mei 2015
Dhr. f torfs (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Dat alles bij elkaar staat“

04 mei 2015
Mevr. M. van der Vlist (Capelle aan den IJssel) | autoverzekering afgesloten mei 2015

“Zeer snel telefonisch verbinding. Uitermate vriendelijk en deskundig te woord gestaan door dame van helpdesk. Zeker in de stress van gestolen sleutels, risico op huisinbraak en auto is dus gejat. Vertrouwen dat alles goed komt, alleen auto zal wel einde oefening zijn. Uiterst tevreden over deze maatschappij. Als ik een 11 kon geven deed ik het...“

30 april 2015
Dhr. P. van Alp (Rotterdam) | autoverzekering afgesloten april 2015

“alles snel accuraat etc.etc,“

28 april 2015
Dhr. M.P. van wijk (Leiden) | autoverzekering afgesloten april 2015

“zeer snel geregeld“

Wij helpen je graag