Wijzig

Kilometers per jaar

Het aantal kilometers per jaar dat je rijdt, heeft invloed op de premie. Als je dit niet precies weet kunnen de onderstaande vragen je helpen me thet aken van een inschatting.

Hoe worden wij beoordeeld?

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Gemiddeld waarderen zij ons met een 8.0, gebaseerd op 855 beoordelingen. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Heb je een mening over ons?

We horen graag van je. Als iets niet is gegaan zoals je wenste, dan gebruiken we je feedback om onze service te verbeteren. Ben je wel tevreden? Dan zijn we blij om dat te horen.
Geef je feedback

Wat zeggen klanten over hoyhoy.nl (reviews)?

Bekijk de meest recente reviews van onze klanten, nadat ze via ons een verzekering hadden afgesloten.


Anoniem | inboedelverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk“

Dhr. T. Bosman (Waardenburg) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Snel en makkelijk“

Dhr. A.P.M. Kapitein (Roosendaal) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“makkelijk en overzichtelijk“

Mevr. M.C. Visser (Huizen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“dat jullie de klanten goed te woord staan“

Dhr. J. zonneveld (Wageningen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Makkelijk en snel“

Mevr. N. Akyuz (Hoofddorp) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk en snel“

Dhr. E.J.P. Delissen (EINDHOVEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk“

Mevr. A. winklaar (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“De site is hartstikke duidelijk qua informatie. Tijdens het bellen kreeg ik meteen iemand aan de lijn, dat vond ik superfijn. Heel vaak ben je heel lang aan het wachten en in dit geval was dat niet zo. Ook het personeel was super klantvriendelijk aan de lijn en behulpzaam.“

Mevr. H. Kayalik (Vlaardingen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Lekker makkelijk“

Dhr. M. Verhoeven (Roermond) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Makelijk en snel“

Dhr. M. van der Horst (Rijswijk) | livingverzekering afgesloten juni 2015
“Helder.“

Mevr. M. Koenen-Quenum (NIJMEGEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“snelheid en duidelijkheid“

Mevr. K.I.M. Sterenborg (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“eenvoudig, overzichtelijk“

Mevr. A.N.O.U.K. heijboer | autoverzekering afgesloten juni 2015
“heel overzichtelijk“

Dhr. J.M.J. van Dam (Alblasserdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“De keuzes en de snelheid“

Dhr. A.T. van Es (MAASSLUIS) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“overzichtelijk“

Dhr. E.A. van den Born (NEEDE) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk“

Mevr. K.E.A. Ulrici (NAARDEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“makkelij en heel duidelijk“

Dhr. L.R. Kluiter (Assen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Overzichtelijk en gemakkelijk“

Dhr. A.R. Mohan (Rotterdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Service“

Dhr. C.G. Velt (DEN BURG) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“duidelijk en overzichtelijk“

Dhr. H. Balvaneh (GRONINGEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijkheid “

Mevr. S.A. Oudendag-Pronk (REEUWIJK) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Goed bereikbaar, goed advies. Ons model auto stond echter er niet bij terwijl we wel het kenteken wisten. Concurrenten gaven op hun site wel het juiste type als keuze, ik heb dat nu per email door kunnen geven.“