Ervaringen van onze bezoekers

Klanttevredenheid

Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Gemiddeld waarderen onze klanten ons met een 8.0, gebaseerd op 697 klantbeoordelingen. Daar zijn we heel blij mee. En we verbeteren graag verder.

Wil je zelf jouw mening geven?

Graag! Je kunt via ons speciale formulier jouw ervaring doorgeven.

Wat zeiden zij over hoyhoy.nl?

Benieuwd naar de ervaring van andere bezoekers van hoyhoy.nl? Hieronder lees je hun meningen over onze service, nadat zij hun beste keuze hadden gevonden.

Hoyhoy scoort gemiddeld een 8.0 bij haar klanten, gebaseerd op 697 beoordelingen. Hieronder lees je meningen over onze service, nadat bezoekers hun beste keuze hadden gevonden.

04 maart 2015
Dhr. J. Hotting (Wormer) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“Zeer snelle afwikkeling en perfecte hulp via site en telefoon. Heel vriendelijk te woord gestaan“

04 maart 2015
Dhr. J.L.O. pattin (Aalsmeer) | livingverzekering afgesloten maart 2015

“snel en duidelijk“

03 maart 2015
Dhr. C.H. Jitan Rai ('s-Gravenhage) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“Helderheid“

03 maart 2015
Dhr. W.P. Dingemans (BERGEN OP ZOOM) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“zeer duidelijke en begrijpbare vr/antw.“

03 maart 2015
Mevr. T.R. Huisinga (GRONINGEN) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“Vriendelijke benadering, moeite doen.“

03 maart 2015
Dhr. F. hussainali (Leiden) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“Makkelijk duidelijk en snel“

03 maart 2015
Mevr. G.J.C. Fransen (Harderwijk) | autoverzekering afgesloten maart 2015

“Vriendelijk geholpen en goede uitleg “

12 februari 2015
Dhr. A.C.H. van der Meij (FERWERT) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Duidelijk en kennis van zaken. En de medew. regelen de goedkoopste verzekering.“

11 februari 2015
Dhr. R. Van Harskamp (Almere) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Duidelijk snel geregeld en vaak nog korting ook“

11 februari 2015
Dhr. M. Ten Kate (Schiedam) | reisverzekering afgesloten februari 2015

“kennis van zaken“

11 februari 2015
Dhr. G. Drent (DELFZIJL) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Behulpzaam, ter zakekundig en flexibel “

11 februari 2015
Dhr. D. Wehrmann ('s-Gravenhage) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“overzichtelijk en snel“

11 februari 2015
Mevr. E.S. van Os (HOORN NH) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“klantvriendelijke site, opzegservice“

11 februari 2015
Mevr. M. Veenstra (Heerenveen) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Overzichtelijk en snel geregeld“

11 februari 2015
Dhr. b elgers (Hellevoetsluis) | livingverzekering afgesloten februari 2015

“duidelijk en begrijpelijk“

11 februari 2015
Dhr. E.J. de Laure (Tilburg) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Heel duidelijke site“

11 februari 2015
Dhr. R.L.W. Verberk (OVERLOON) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Je krijgt goede uitleg en lopen alles met je door “

11 februari 2015
Dhr. R.G.A. Gertsen (DEVENTER) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Direct af te sluiten goede keuze“

11 februari 2015
Dhr. C.G.J. Vermeeren (Utrecht) | autoverzekering afgesloten februari 2015

“Duidelijke site en makkelijk af te sluiten“

09 februari 2015
Dhr. A.J. van Eldijk (Papendrecht) | autoverzekering afgesloten januari 2015

“Snelheid van accepteren “

09 februari 2015
Dhr. J. Kos (DIRKSHORN) | autoverzekering afgesloten januari 2015

“De site is duidelijk en service correct“

09 februari 2015
Dhr. J. Kempink (TILBURG) | autoverzekering afgesloten januari 2015

“Helderheid“

09 februari 2015
Mevr. S.F. Kruizinga-Troff (Bellingwolde) | autoverzekering afgesloten januari 2015

“gemakkelijk te vergelijken, kun je je verzekering afsluiten die het beste bij je past. Dan hoef je niet alle maatschappijen bij langs om dat uit te zoeken.“

09 januari 2015
Dhr. M Frankfort (Houten) | zorgverzekering afgesloten januari 2015

“Duidelijk, snelle service“

09 januari 2015
Dhr. A.W. Waaijenborg (Krimpen aan den IJssel) | autoverzekering afgesloten januari 2015

“Alles is duidelijk, bijna alles wordt door jullie geregeld. “

Wij helpen je graag