Wijzig

Kilometers per jaar

Het aantal kilometers per jaar dat je rijdt, heeft invloed op de premie. Als je dit niet precies weet kunnen de onderstaande vragen je helpen me thet aken van een inschatting.

Hoe worden wij beoordeeld?

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Gemiddeld waarderen zij ons met een 8.0, gebaseerd op 867 beoordelingen. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Heb je een mening over ons?

We horen graag van je. Als iets niet is gegaan zoals je wenste, dan gebruiken we je feedback om onze service te verbeteren. Ben je wel tevreden? Dan zijn we blij om dat te horen.
Geef je feedback

Wat zeggen klanten over hoyhoy.nl (reviews)?

Bekijk de meest recente reviews van onze klanten, nadat ze via ons een verzekering hadden afgesloten.


Mevr. R.G. Ibrahim (ALMERE) | livingverzekering afgesloten juli 2015
“Postief : dat er meteen naar voren komt bij je wat afsluit bij wie je dus voordelig bent. Service: dat je ook telefonische contact kan opnemen om je verzekeringen af te sluiten.“

Anoniem | autoverzekering afgesloten juli 2015
“overzichtelijk“

Anoniem | autoverzekering afgesloten juli 2015
“duidelijk aangegeven“

Dhr. L.H. Buijse (Wedde) | reisverzekering afgesloten juli 2015
“de vlotte afhandeling van de aanvraag. de aantrekkelijke prijs en de vriendelijke bejegening“

Dhr. R.J. van der Meulen (Vlaardingen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Snelle vergelijking te maken, en ook het afsluiten gaat snel en makkelijk. Toen mijn vorige autoverzekering het jaar erop een stuk duurder zou gaan worden ben ik zelf benaderd door jullie om me hierop te attenderen en een goedkopere verzekering af te sluiten. Hulde“

Mevr. G. Hoegen (ZAANDAM) | autoverzekering afgesloten juli 2015
“Goed bereikbaar, je wordt vriendelijk te woord gestaan, en men neemt de tijd voor je“

Mevr. J. Hovestad (Elst) | autoverzekering afgesloten juli 2015
“Dat de goedkoopste aanbieder ook niet altijd slecht is “

Mevr. H.H.P.H. de Haan (NIEUW-AMSTERDAM) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“goede resultaten en een geweldige service. zou jullie zeker aanbevelen“

Anoniem | inboedelverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk“

Dhr. T. Bosman (Waardenburg) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Snel en makkelijk“

Dhr. A.P.M. Kapitein (Roosendaal) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“makkelijk en overzichtelijk“

Mevr. M.C. Visser (Huizen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“dat jullie de klanten goed te woord staan“

Dhr. J. zonneveld (Wageningen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Makkelijk en snel“

Mevr. N. Akyuz (Hoofddorp) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk en snel“

Dhr. E.J.P. Delissen (EINDHOVEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Duidelijk“

Mevr. A. winklaar (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“De site is hartstikke duidelijk qua informatie. Tijdens het bellen kreeg ik meteen iemand aan de lijn, dat vond ik superfijn. Heel vaak ben je heel lang aan het wachten en in dit geval was dat niet zo. Ook het personeel was super klantvriendelijk aan de lijn en behulpzaam.“

Mevr. H. Kayalik (Vlaardingen) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Lekker makkelijk“

Dhr. M. Verhoeven (Roermond) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“Makelijk en snel“

Dhr. M. van der Horst (Rijswijk) | livingverzekering afgesloten juni 2015
“Helder.“

Mevr. M. Koenen-Quenum (NIJMEGEN) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“snelheid en duidelijkheid“

Mevr. K.I.M. Sterenborg (Amsterdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“eenvoudig, overzichtelijk“

Mevr. A.N.O.U.K. heijboer | autoverzekering afgesloten juni 2015
“heel overzichtelijk“

Dhr. J.M.J. van Dam (Alblasserdam) | autoverzekering afgesloten juni 2015
“De keuzes en de snelheid“