Wijzig

Kilometers per jaar

Het aantal kilometers per jaar dat je rijdt, heeft invloed op de premie. Als je dit niet precies weet kunnen de onderstaande vragen je helpen me thet aken van een inschatting.

Hoe worden wij beoordeeld?

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Gemiddeld waarderen zij ons met een 8.0, gebaseerd op 904 beoordelingen. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Heb je een mening over ons?

We horen graag van je. Als iets niet is gegaan zoals je wenste, dan gebruiken we je feedback om onze service te verbeteren. Ben je wel tevreden? Dan zijn we blij om dat te horen.
Geef je feedback

Wat zeggen klanten over hoyhoy.nl (reviews)?

Bekijk de meest recente reviews van onze klanten, nadat ze via ons een verzekering hadden afgesloten.


Dhr. A.A.J.A. Masseurs (ETTEN-LEUR) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Helder en goede service.“

Dhr. T.H. raaijmakers (Lunteren) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Snel en gewoon goed“

Mevr. M.P. van Ollefen (Badhoevedorp) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“goed“

Dhr. K.L. van der meer (Eibergen) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“eerlijk en zorgvuldig“

Dhr. H.R.A. Verhoeven (HELMOND) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“duidelijk en vriendelijk “

Dhr. D. beekhuizen (Groot-Ammers) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“alles“

Dhr. P.J.G.M. Mathijssen (Duiven) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Makkelijk vergelijken“

Dhr. P. van der Stel (ROOSENDAAL) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Hele goede service ben erg tevreden!! “

Mevr. K. van der Wal (Roosendaal) | livingverzekering afgesloten augustus 2015
“overzichtelijk“

Mevr. J. blok ('s-Gravenhage) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“overzichtelijk“

Mevr. M.P.W. Swaans (Mill) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Alles is soepel en goed verlopen“

Dhr. H.W. Hasselman (Zwolle) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Goed overzicht“

Mevr. F.N. Sjak-Shie ('S-GRAVENHAGE) | reisverzekering afgesloten augustus 2015
“Overzichtelijk “

Dhr. H.P.J. Houppermans (UITHOORN) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Goede behulpzame klantenservice , sympathieke uitstraling ook in de communicatie “

Mevr. R.G. Ibrahim (ALMERE) | livingverzekering afgesloten juli 2015
“Postief : dat er meteen naar voren komt bij je wat afsluit bij wie je dus voordelig bent. Service: dat je ook telefonische contact kan opnemen om je verzekeringen af te sluiten.“

Anoniem | autoverzekering afgesloten juli 2015
“overzichtelijk“