Reisverzekering vergelijken

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk je reisverzekering en sluit direct af
 • Bespaar op je reisverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze klanten waarderen ons met een 8

Gebaseerd op 738 klantbeoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Wanneer moet ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Als je regelmatig op vakantie gaat, is het vaak handig om een doorlopende reisverzekering te nemen. Deze verzekering helpt je dan bij diefstal van je bagage of wanneer je ziek wordt. De dekking van een reisverzekering kan je zelf bepalen. Je hebt daarbij keuze uit meerdere modules zoals bagage, medische kosten en annulering.

Kan ik altijd een reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering is niet gekoppeld aan je geboekte vakantie. Je kunt deze verzekering dus het gehele jaar door afsluiten. Alleen de dekking voor annulering moet je wel van te voren afsluiten of binnen 7 dagen na het boeken van je reis.

Hoe zeg ik mijn huidige reisverzekering op?

Sluit nu via hoyhoy.nl je reisverzekering af en wij helpen je met het opzeggen van je oude reisverzekering. Je hoeft alleen maar jouw gegevens, huidige verzekeraar en polisnummer in te vullen. Opzeggen is nog nooit zo simpel geweest!

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met je overstap. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over reisverzekeringen

Laatste nieuws

Worden niet genoten vakantiedagen vergoed door de reisverzekeraar?

Als je van een aantal vakantiedagen wegens omstandigheden geen gebruik kan maken, dan worden deze vergoed door de reisverzekeraar indien je een annuleringsverzekering of een reisverzekering met annuleringsdekking hebt gesloten. Wat is een niet genoten vakantiedag? Een niet genoten vakantiedag is een dag in je vakantie waar je geen gebruik van hebt kunnen maken, vanwege […] Lees verder

Posted 30 maart 2015

Is mijn foto apparatuur gedekt op mijn reisverzekering?

Ben je van plan een mooie reis te maken en wil je jouw spiegelreflexcamera met een eventuele extra lens meenemen? Dan is het verstandig om vooraf te controleren of dit bij schade wordt vergoed door jouw reisverzekeraar. Hogere vergoedingen bij schade Nu camera’s al uitgebreider en dus ook duurder worden, is de standaard vergoeding van […] Lees verder

Posted 30 maart 2015

Ik ben mijn zonnebril verloren op vakantie, dekt mijn reisverzekering dit?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je jouw zonnebril kwijtraakt op vakantie. Als je een bril hebt van een tientje is de schade niet zo groot, maar als je net een gloednieuwe merk zonnebril hebt gekocht en misschien zelfs wel op sterkte hebt laten maken, dan is de schade veel groter. Is het verlies van je […] Lees verder

Posted 30 maart 2015

Mijn telefoon is gevallen op vakantie, kan ik dit claimen op mijn reisverzekering?

Als je op vakantie gaat, dan kan het gebeuren dat je telefoon valt of dat er op een andere manier schade ontstaat aan jouw mobiele telefoon. Als dit het geval is, dan worden de kosten van de schade vergoed door de reisverzekeraar. Uiteraard moet de schade wel per ongeluk zijn ontstaan. Wat wordt er vergoed? […] Lees verder

Posted 30 maart 2015
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Tips

Twijfel je tussen een doorlopende of een kortlopende reisverzekering? Bedenk dan dat wanneer een gezin met 2 kinderen regelmatig op vakantie gaat een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper is. Bovendien hoef je dan niet bij elke boeking een reisverzekering te nemen.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste reisverzekeringen

 • 1
  € 15,-
 • 2
  € 16,-
 • 3
  € 20,-
 • 4
  € 20,-
 • 5
  € 22,-

Jouw reisverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

 • Voordelen hoyhoy.nl?

 • Reisverzekering vergelijken

 • Dekking

 • Opzeggen

Een moment geduld ajb. We zoeken de meest geschikte reisverzekering.

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten