Reisverzekering vergelijken

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk je reisverzekering en sluit direct af
 • Bespaar op je reisverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze klanten waarderen ons met een 8

Gebaseerd op 685 klantbeoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Wanneer moet ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Als je regelmatig op vakantie gaat, is het vaak handig om een doorlopende reisverzekering te nemen. Deze verzekering helpt je dan bij diefstal van je bagage of wanneer je ziek wordt. De dekking van een reisverzekering kan je zelf bepalen. Je hebt daarbij keuze uit meerdere modules zoals bagage, medische kosten en annulering.

Kan ik altijd een reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering is niet gekoppeld aan je geboekte vakantie. Je kunt deze verzekering dus het gehele jaar door afsluiten. Alleen de dekking voor annulering moet je wel van te voren afsluiten of binnen 7 dagen na het boeken van je reis.

Hoe zeg ik mijn huidige reisverzekering op?

Sluit nu via hoyhoy.nl je reisverzekering af en wij helpen je met het opzeggen van je oude reisverzekering. Je hoeft alleen maar jouw gegevens, huidige verzekeraar en polisnummer in te vullen. Opzeggen is nog nooit zo simpel geweest!

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met je overstap. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over reisverzekeringen

Laatste nieuws

Goed verzekerd op wintersport

Ga je lekker op wintersportvakantie? Good for you! Lekker even genieten in de sneeuw en natuurlijk van de gezellige après-ski! Net als met alle vakanties is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten en juist voor deze vakantie mét wintersportdekking. Goed verzekerd op wintersport met wintersportdekking Wellicht heb je al een kortlopende- of een […] Lees verder

Posted 28 januari 2015

Sluit een reisverzekering af bij je verzekeraar. Niet bij het reisbureau!

Of je nu bij het reisbureau of online je reis boekt, kom niet in de verleiding om daar je reisverzekering af te sluiten. Je moet wel sterk in je schoenen staan want de reisconsulente of het knipperende klik-hier-vakje zijn heel verleidelijk om ‘ja’ tegen te zeggen. In de praktijk blijkt dat je een euforisch gevoel […] Lees verder

Posted 06 augustus 2014

Jaarlijks zijn 2 miljoen reizen niet verzekerd

          Het lijkt onvoorstelbaar maar vorig jaar was 12 procent van de 17 miljoen reizen die wij als Nederlanders maakten niet verzekerd. De redenen daarvoor zijn verschillend van aard. Van ‘gewoon vergeten of er niet van op de hoogte zijn tot ‘ons overkomt niets of wat een zondegeld’. Wat was ook […] Lees verder

Posted 03 juli 2014

Met een reisverzekering heb je gegarandeerd minder kopzorgen

Waarom zou je een reisverzekering afsluiten? Er gebeurt toch meestal niets tijdens je vakantie? Dat is niet helemaal waar. Denk maar aan het feit dat je met bijvoorbeeld je auto in een vreemde omgeving bent. Links rijden (Engeland) onleesbare verkeersborden (Cyrillisch schrift in Kroatië) of de vermoeidheid van een rit slaat toe. Of je kan […] Lees verder

Posted 25 juni 2014
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Tips

Twijfel je tussen een doorlopende of een kortlopende reisverzekering? Bedenk dan dat wanneer een gezin met 2 kinderen regelmatig op vakantie gaat een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper is. Bovendien hoef je dan niet bij elke boeking een reisverzekering te nemen.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste reisverzekeringen

 • 1
  € 15,-
 • 2
  € 16,-
 • 3
  € 20,-
 • 4
  € 20,-
 • 5
  € 22,-

Jouw reisverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

 • Voordelen hoyhoy.nl?

 • Reisverzekering vergelijken

 • Dekking

 • Opzeggen

Een moment geduld ajb. We zoeken de meest geschikte reisverzekering.

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten