Sign In

Sign Up

Lost Password

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Check de beste deals

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die je onbedoeld hebt veroorzaakt bij een ander en waarvoor je zelf aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld: je laat een glas wijn over het tapijt van de buren vallen. Of je zoontje fietst per ongeluk een voetganger omver. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de ontstane schade aan anderen.

Wie zijn meeverzekerd?

Je kunt deze verzekering voor jezelf afsluiten, maar ook voor een ander, zoals je partner en je kinderen. Kinderen moeten minderjarig zijn – in dit geval onder de 21 – en inwonend. Studerende kinderen mogen, ook als ze uitwonend zijn, worden meeverzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Maar voor een paar euro per maand kun je jezelf of een dierbare verzekeren tot een bedrag van maximaal 2,5 miljoen euro. Vergelijk nu!

Wat is verzekerd?

Een aansprakelijkheidsverzekering geldt voor schade waar je volgens de wet aansprakelijk voor bent. Hiermee wordt bedoeld: schade door onzorgvuldig handelen. Schade door opzet en schade door een groep vallen niet onder de dekking. Veroorzaak je schade aan je eigen spullen of die van andere gezinsleden? Ook dit valt niet onder de dekking.

Voordelen van hoyhoy.nl

  • Vergelijk je aansprakelijkheidsverzekering en sluit direct af
  • Bespaar op je aansprakelijkheidsverzekering
  • Laagste prijsgarantie
  • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk

Wij helpen je graag

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes