Autoverzekering vergelijken

Vind in drie stappen de beste autoverzekering
{{data.filter.rollsbrandname}} {{data.filter.rollsmodelname}} uit {{data.filter.rollsyear}}
Property Rolls Voogd
BrandId {{data.filter.rollsbrandid}} {{data.filter.brandid}}
BrandName {{data.filter.rollsbrandname}} {{data.filter.brandname}}
Year {{data.filter.rollsyear}} {{data.filter.year}}
Month {{data.filter.rollsmonth}} {{data.filter.month}}
ModelId {{data.filter.rollsmodelid}} {{data.filter.modelid}}
ModelName {{data.filter.rollsmodelname}} {{data.filter.modelname}}
FuelTypeId {{data.filter.rollsfueltypeid}} {{data.filter.fueltypeid}}
FuelTypeName {{data.filter.rollsfueltypename}} {{data.filter.fueltypename}}
TransmissionId {{data.filter.rollstransmissionid}} {{data.filter.transmissionid}}
TransmissionName {{data.filter.rollstransmissionname}} {{data.filter.transmissionname}}
TypeOfCarId {{data.filter.rollstypeofcarid}} {{data.filter.typeofcarid}}
TypeOfCarName {{data.filter.rollstypeofcarname}} {{data.filter.typeofcarname}}
Doors {{data.filter.rollsnumberofdoors}} {{data.filter.numberofdoors}}
Power {{data.filter.rollsnumberofkw}} {{data.filter.numberofkw}}
Weight {{data.filter.rollsweight}} {{data.filter.weight}}
CurrentValue {{data.filter.rollscurrentvalue}} {{data.filter.currentvalue}}
NewValue {{data.filter.rollsnewvalue}} {{data.filter.newvalue}}

In 3 stappen ben je verzekerd

Stap 1

Vul je gegevens in

Stap 2

Wij tonen je de beste autoverzekeringen

Stap 3

Sluit af en wij regelen de overstap

Altijd onafhankelijk
3432 stapten deze maand over
Elders goedkoper?
Je krijgt het verschil terug
Niet tevreden?
Altijd je geld terug

Gemiddeld een 8,1

Is het onafhankelijke cijfer dat wij van onze klanten krijgen, gebaseerd op 703 beoordelingen.

Wij zijn geen verzekeraar

We zijn onafhankelijk en geen onderdeel van een verzekeraar. We helpen je aan de autoverzekering met de prijs-kwaliteitverhouding, specifiek voor jouw auto en jouw wensen. We krijgen een vergoeding van verzekeraars. Maar deze vergoeding heeft nóóit effect op jouw top 3.

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in

Wij tonen je de beste deals

Sluit af en ga direct verzekerd de weg op

Autoverzekeringsnieuws

Echt onafhankelijk

HoyHoy is géén verzekeraar of onderdeel van een verzekeraar. Wij zijn onafhankelijk. Het maakt ons dus niks uit voor welke verzekeraar je kiest. Het maakt ons wél uit dat je de beste verzekering voor jouw situatie vindt. Met de beste prijs/kwaliteit.

Vergelijken én afsluiten

Bij HoyHoy kun je niet alleen verzekeringen vergelijken, je kunt je verzekering ook direct afsluiten. Dat scheelt je een hoop werk. Je betaalt nooit extra om via ons af te sluiten. Vaak ben je door aantrekkelijke acties zelfs voordeliger uit.

Niet goed, geld terug

Ben je na je overstap via HoyHoy toch niet tevreden? Dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Annuleer je binnen die 14 dagen je overstap? Dan krijg je van ons direct je geld terug. Wel zo’n prettig idee!

Laagsteprijsgarantie

Ontdek je bij een andere aanbieder dezelfde verzekering, tegen dezelfde voorwaarden, voor een lagere prijs? Dan betalen wij het verschil direct terug.
 

Autoverzekering vergelijken

Waarom je autoverzekering vergelijken?

Door te vergelijken met hoyhoy.nl vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Overstappen via HoyHoy bespaart je gemiddeld € 200 per jaar!

Goedkoopste autoverzekering vinden

Vind je de goedkoopste premie doorslaggevend? Bij ons vind je de goedkoopste autoverzekering. Die is natuurlijk afhankelijk van jouw auto (leeftijd, type, etc.) en je schadevrije jaren. Onze tip: kijk niet alleen naar prijs, maar ook naar de voorwaarden. Die vind je bij ons makkelijk, bijvoorbeeld in het cijfer voor prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope autoverzekering niet slechter dan dure

Uit jaarlijks onderzoek van hoyhoy.nl blijkt dat een goedkope autoverzekering vaak net zo goed is als een dure. Je bent met een relatief dure beperkt casco of volledig casco dekking in veel gevallen zelfs slechter verzekerd, omdat die dekking soms niet bij jouw auto of jouw wensen past.

Vergelijken op prijs/kwaliteit

Wij baseren wij onze top 3 autoverzekeringen altijd op prijs én kwaliteit. Deze prijs-kwaliteitsscore bepalen we voor 50% door de premie en voor 50% door de kwaliteitsscore van de autoverzekering.

Tips om te besparen op je autoverzekering

Is je auto ouder dan 4 of 8 jaar? Pas de dekking dan aan. Ben je lid van de ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je verzekering. Heb je al een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeer? Dan hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen.

Twee auto’s met korting?

Sommige autoverzekeringen geven korting bij twee auto’s in een gezin. Hierdoor kun je voor de tweede auto dezelfde korting krijgen als voor de eerste. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze klantenservice via 020 – 341 9865.

Leaseauto en leaseverklaring

Heb je lang in een leaseauto gereden? Dan kun je een leaseverklaring opvragen bij de leasemaatschappij. In deze verklaring staat vermeld hoeveel schadevrije jaren je met je leaseauto hebt opgebouwd. De schadevrije jaren die je hebt opgebouwd tijdens het leasecontract kun je dan meenemen naar je nieuwe autoverzekeraar.

Autoverzekering direct afsluiten

Je nieuwe autoverzekering heb je via hoyhoy.nl binnen 5 minuten afgesloten. Dat is snel geld en goede voorwaarden verdienen! AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN EN AFSLUITEN Autoverzekering vergelijken Autoverzekering afsluiten AUTOVERZEKERING OPZEGGEN EN WIJZIGEN Autoverzekering opzeggen Wijziging autoverzekering doorgeven SCHADE Schade aan je auto melden Autoschade: wat moet ik doen? ALLES OVER AUTOVERZEKERING Autoverzekeraars Autoverzekering dekking Autoverzekeringstips Wegenbelasting berekenen Dagwaarde auto berekenen Korting autoverzekering Veelgestelde vragen Naast een autoverzekering afsluiten kan je via hoyhoy.nl nog meer verzekeringen vergelijken en afsluiten. Zorgverzekering vergelijken Inboedelverzekering vergelijken Opstalverzekering vergelijken Rechtsbijstandverzekering vergelijken Reisverzekering vergelijken

Dekking autoverzekering

Iedere auto moet wettelijk minimaal WA-verzekerd zijn. Maar voor auto’s tot 8 jaar oud is een uitgebreidere dekking vaak verstandig. Kijk dus goed naar de leeftijd van je auto en welke risico’s je wilt verzekeren.

WA-dekking (auto’s ouder dan 8 jaar)

De WA-dekking vergoedt alleen de schade die je met je auto toebrengt aan anderen. De schade aan je eigen auto wordt niet vergoed.

Beperkt casco (auto’s tussen 4 en 8 jaar oud)

Met een beperkt casco dekking ben je ook verzekerd voor diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren.

Volledig casco (auto’s tot 4 jaar oud)

Met een volledig casco dekking (ook wel allrisk autoverzekering) ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto, zelfs wanneer de schade jouw eigen schuld is.

Welke aanvullende dekking?

Naast de hoofddekkingen (WA, Beperkt casco en Volledig casco) kun je ook verschillende aanvullende dekkingen meeverzekeren bij je autoverzekering. Deze zijn niet verplicht. Je kunt dus zelf kiezen welke je wel en niet wilt meeverzekeren.

Verkeersrechtsbijstand

Met verkeersrechtsbijstand ben je verzekerd van juridische hulp bij een verkeersconflict. Je hoeft het geschil dan dus niet zelf op te lossen. Je verzekeraar doet het voor je.  

Ongevallenverzekering inzittenden

De ongevallenverzekering inzittenden keert een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer een inzittende invalide wordt of komt te overlijden. Het maakt daarbij niet uit wie de schuldige is.

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in jouw auto zaten tijdens het ongeval. Ook hier maakt het niet uit wie de schuldige is.

Autoverzekering opzeggen of opschorten

Gratis opzegservice autoverzekering

Heb je via HoyHoy de ideale autoverzekering gevonden? Dan is overstappen makkelijk. Jij geeft aan ons jouw gegevens, verzekeraar en polisnummer door en wij zeggen je oude verzekering op. Geen gedoe dus! En nog gratis ook.

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeraar anders. Soms is het een dag, soms een maand, maar ook een jaar komt voor. Handig dus dat hoyhoy dat al voor je heeft uitgezocht bij de vergelijking!

Autoverzekering opschorten

Heb je tijdelijk geen autoverzekering nodig? Bijvoorbeeld omdat het even duurt voordat je een andere auto hebt? Dan is het slim om je verzekering op te schorten. Je zet je polis dan een tijdje stop, tot je hem weer nodig hebt. Het voordeel is dat je nieuwe auto dan tegen dezelfde voorwaarden verzekerd wordt. Je schadevrije jaren blijven bij de meeste verzekeraars drie jaar bewaard. Dus die neem je ook weer gewoon mee.