Abn-amro

ABN-AMRO autoverzekering

ABN AMRO is ontstaan uit een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de Amsterdam ‘“ Rotterdam Bank. Naast bancaire zaken kunt via ABN AMRO ook een autoverzekering afsluiten. Ontdek nu of ABN AMRO voor u de beste keus is. Ga je autoverzekering vergelijken . ABN AMRO biedt voor haar autoverzekering de volgende dekkingen aan:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Voordelen autoverzekering ABN AMRO

Een autoverzekering van ABN AMRO heeft als voordeel dat u bij vijf schadevrije jaren 75 procent premiekorting krijgt. Deze korting geldt ook voor een tweede gezinsauto. Bij diefstal van de auto valt de klant niet terug in de no-claim korting en blijft de premie dus gelijk. De schadeafwikkeling van de ABN AMRO autoverzekering is heel goed. Klanten waarderen de schadeafwikkeling met een rapportcijfer van 7,9 (bron: onderzoek MarketResponse klanttevredenheid 2009).

ABN AMRO eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief ABN AMRO gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen ABN AMRO autoverzekering

Is ABN AMRO uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Je kunt via ons alle autoverzekeringen vergelijken en de beste en goedkoopste autoverzekering afsluiten. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of ABN AMRO voor u de meest geschikte autoverzekering heeft. Vergelijk ABN AMRO met andere autoverzekeringen
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes