Aegon

Aegon autoverzekering

AEGON is in 1983 ontstaan na een fusie tussen AGO en INNIA. AEGON biedt diverse verzekeringen, pensioenen en spaar- en beleggingsproducten aan. Naast autoverzekeringen heeft AEGON bijvoorbeeld ook levensverzekeringen. De autoverzekeringen van AEGON worden aangeboden onder de naam ‘AEGON Auto op Maat’. Wil je een autoverzekering afsluiten? Ontdek nu of AEGON voor u de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken. AEGON kent de volgende dekkingen:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering
Bij ons kun je snel en makkelijk je autoverzekering berekenen.

Voordelen autoverzekering AEGON

Een autoverzekering van AEGON heeft als voordeel dat u kunt rekenen op een goede en snelle schadeafhandeling. Zo hoeven klanten de schadekosten niet voor te schieten. En krijgt een klant indien nodig een vervangende auto bij schade. Tevens heeft u recht op hulp bij schade (ook in het buitenland).

AEGON eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief AEGON gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen AEGON autoverzekering

Is AEGON uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of AEGON voor u de meest geschikte autoverzekering heeft. Vergelijk AEGON met andere autoverzekeringen
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes