Allianz-autoverzekering

Allianz-autoverzekering

Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group. Met ruim 75 miljoen klanten is dit één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Allianz Nederland kent drie hoofdactiviteiten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer. Rijd jij graag met een gerust gevoel en wil je een autoverzekering afsluiten? Dan is de Veilig op Weg autoverzekering van Allianz misschien iets voor jou. Met de Allianz autoverzekering word je bij schade direct geholpen.
allianz autoverzekering

Allianz-autoverzekering voordelen

Een autoverzekering van Allianz heeft de volgende voordelen:
 • Verzekerd bij een van de grootste verzekeraars ter wereld
 • Gratis vervangend vervoer bij WA + Volledig Casco
 • Schade melden via de app van Allianz
 • Gratis hulpverlening na schade in binnen- en buitenland
 • Prijswinnende schadeherstelservice
 • Voordelige ruitservice

Allianz-autoverzekering dekking

Allianz biedt voor jouw autoverzekering de volgende dekkingen aan:
 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-autoverzekering)
 • WA + Beperkt Casco autoverzekering
 • WA + Volledig Casco (all risk) autoverzekering
Naast deze drie dekkingen kan je bij Allianz de verzekering ook nog uitbreiden met een rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering voor inzittenden, ongevallenverzekering voor inzittenden en pechhulp.

Allianz-autoverzekering voorwaarden

Als je autoschade hebt, is dit natuurlijk erg vervelend. Om de schade zo snel mogelijk te herstellen kan je terecht bij een van de garagebedrijven die zijn aangesloten bij Topherstel. Je eigen risico wordt vervolgens verlaagd met maximaal € 135,- (bij ruitschade met € 68,-). Bovendien hoef je het schadebedrag niet voor te schieten.
Is Allianz jouw beste keuze? In onze vergelijking kun je alle dekkingsvoorwaarden van Allianz bekijken. Vervolgens kun je voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heb je de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslis je via ons zelf welke autoverzekering je afsluit.

Allianz-autoverzekering opzeggen

Wil je je autoverzekering van Allianz opzeggen? Geen probleem. Je kunt dit op meerdere manieren doen. Je kunt het formulier op de website van Allianz invullen, een mail sturen naar info@allianz-assistance.nl (vergeet je polisnummer niet te vermelden) of een opzegbrief sturen. Deze brief kun je sturen naar:
 • Allianz Global Assistance Afdeling Service Team Postbus 9444 1006 AK Amsterdam
Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact met het Service Team van Allianz op te nemen. Zie onderaan deze pagina de contactgegevens.

Allianz-autoverzekering vergelijken

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste autoverzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200,- op hun autoverzekering. Wil je een autoverzekering afsluiten? Ontdek nu of Allianz voor jou de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken.

Allianz-autoverzekering contact

Allianz kun je op werkdagen bellen tussen 09.00 en 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00.
 • Telefoonnummer: 020 592 9890
Je kunt ook contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van Allianz? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Allianz autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes