Allsecur

Allsecur

Allsecur bestaat sinds 2008. Deze autoverzekeraar is een internetlabel van verzekeringsmaatschappij Allianz. Allsecur heeft zo hard aan de weg getimmerd dat zij vier jaar achter elkaar zijn uitgeroepen tot beste autoverzekering in Nederland. In 2018 nog ontving Allsecur maarliefst vijf sterren voor de kwaliteit van haar voorwaarden. Lees hier meer over de autoverzekering van Allsecur.

Let op: vanaf oktober 2019 gaat Allsecur verder als Allianz Direct.

allsecur

Allsecur autoverzekering voordelen

Een autoverzekering van Allsecur heeft de volgende voordelen:
  • Voordelige premies
  • Duidelijke voorwaarden
  • Standaard € 0,- eigen risico
  • Je kunt een autoverzekering bij Allsecur dagelijks wijzigen opzeggen
  • Altijd vervangend vervoer bij autoschade

Allsecur autoverzekering premie

We vergelijken een groot aantal autoverzekeringen in Nederland. Inclusief Allsecur gaat het om 45 verzekeraars. Op basis van jouw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, berekent Allsecur jouw premie. Deze kun je direct vergelijken in de top 10 voordeligste premies die wij voor jou samenstellen.

Allsecur autoverzekering dekking

Allsecur biedt de volgende dekkingen voor de autoverzekering aan:

Allsecur autoverzekering voorwaarden

Is Allsecur jouw beste keuze? In onze vergelijking kun je alle dekkingsvoorwaarden van Allsecur bekijken. Vervolgens kun je voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heb je de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslis je via ons zelf welke autoverzekering je afsluit.

Allsecur autoverzekering opzeggen

Wil je je autoverzekering bij Allsecur opzeggen? Dat is geen probleem. Je kunt dit dagelijks doen, bij een autoverzekering zit er geen opzegtermijn aan vast. Om de autoverzekering op te zeggen moet je contact opnemen met de klantenservice van Allsecur. Een medewerker van de klantenservice zal met samen met jou alle stappen doorlopen om je verzekering vervolgens met een gerust gevoel op te zeggen. Hierna zul je hiervan een bevestiging per e-mail ontvangen. Heb je je auto om een bepaalde reden een tijdje niet nodig? Dan kun je ervoor kiezen je autoverzekering bij Alliance een tijdje te pauzeren (ook wel schorsen genoemd). Dit kan voor maximaal drie maanden. Tijdens deze periode betaal je niets. Bijkomend voordeel: je schadevrije jaren lopen wel gewoon door. Win-win dus. Je kunt zelf je autoverzekering pauzeren in Mijn Allsecur op de website. Kies in het verzekeringsoverzicht voor de optie ‘verzekering tijdelijk stopzetten’ en kies de datum waarop je de verzekering wilt schorsen.

Allsecur autoverzekering vergelijken

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering. Wil je een autoverzekering afsluiten? Ontdek nu of Allsecur voor jou de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken. Zo kun jij ook geld gaan besparen.

Allsecur autoverzekering contact

Allsecur kun je op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur bereiken via 088-5485151. Chat je liever? Stuur dan een bericht op WhatsApp (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag) of gebruik de chatfunctie op de website.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van Allsecur? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Allsecur autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes