Auto direct verzekeren

auto direct verzekeren

Auto direct verzekeren

Je auto direct verzekeren, kan dat? Ja, dat kan. Je kunt je auto direct verzekeren via ons. Ga je autoverzekering vergelijken en krijg direct een overzicht te zien van de verzekeringen die het beste passen bij jouw situatie. Vervolgens kun je direct een autoverzekering afsluiten.

Voorlopige dekking

Wanneer je een autoverzekering hebt afgesloten via ons, krijg je in de meeste gevallen eerst voorlopige dekking. Je bent dan ondertussen verzekerd en kunt de weg op met je auto. Meestal wordt een voorlopige dekking omgezet in een definitieve verzekeringsovereenkomst. Het kan echter ook voorkomen dat je aanvraag afgewezen wordt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer blijkt dat er bij de aanvraag gegevens zijn ingevuld op basis waarvan de verzekeraar je aanvraag afwijst, of als er belangrijke zaken zijn verzwegen. Wanneer dit het geval is, kan een verzekeraar beslissen om eventuele schade die is ontstaan in de periode van voorlopige dekking niet te vergoeden.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Je vindt hier meer informatie over autoverzekeringen. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes