Avero-achmea

Avéro Achmea autoverzekering

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Achmea is een belangrijke speler op het gebied van levens- en schadeverzekeringen. Achmea onderscheidt zich door dienstverlening met maatschappelijke relevantie. Is Avéro Achmea voor de beste keus? Ontdek het nu: uw autoverzekering berekenen is niet moeilijk. De autoverzekering van Avéro Achmea kent de volgende dekkingen:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering
 

Voordelen autoverzekering Avéro Achmea

De autoverzekering van Avéro Achmea heeft een aantal voordelen. U kunt maximaal 80 procent aan no-claimkorting opbouwen. De allrisk verzekering kent een aantrekkelijke nieuwaarderegeling. Daarnaast heeft de mogelijkheid om een no-claimbeschermer en/of pechhulp af te sluiten bovenop uw standaarddekking.

Avéro Achmea eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief Avéro Achmea gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen Avéro Achmea autoverzekering

Is Avéro Achmea uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Hoyhoy helpt u alleen met een autoverzekering afsluiten. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of Avéro Achmea voor u de meest geschikte autoverzekering heeft. Vergelijk Avéro Achmea met andere autoverzekeringen
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes