De Goudse autoverzekering

De Goudse-autoverzekering

De Goudse is opgericht in 1924. De Goudse is een zelfstandige verzekeraar, dus geen onderdeel van een groter concern. Met tussen de 800 en 900 medewerkers is De Goudse een relatief kleine speler in de markt. De Goudse heeft een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen. Met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen heeft De Goudse een vooraanstaande positie in de markt. Ontdek nu of De Goudse autoverzekering voor jou de beste keuze is en ga je autoverzekering vergelijken.

Voor de autoverzekering biedt De Goudse de volgende dekkingen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Wij vergelijken bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief De Goudse gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van jouw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, geven wij jou direct een overzicht van voordeligste premies.

de goudse autoverzekering

De Goudse autoverzekering voordelen

De autoverzekering van De Goudse kent een aantal voordelen. Zo kun je bij deze verzekeraar rekenen op een goede bescherming, een prima schaderegeling en veel flexibiliteit. Twijfel je of De Goudse de beste keuze voor jou is? Door te vergelijken weet je snel en eenvoudig of deze verzekeraar het beste bij jou past.

De Goudse autoverzekering premie

Hoe hoog jouw premie bij De Goudse zal zijn, hangt af van verschillende aspecten. Er wordt gekeken naar je schadevrije jaren, je leeftijd en je woonplaats. Benieuwd naar de precieze hoogte? Je kunt via ons de premie voor je autoverzekering berekenen.

De Goudse autoverzekering dekking

Als je een verzekering afsluit bij De Goudse wordt in de standaard dekking het volgende meeverzekerd:

  • beeld- en geluidsapparatuur tot € 500,-
  • accessoires tot € 1.250,-
  • vervangend vervoer als je jouw auto laat herstellen door een schadegarantbedrijf

De Goudse autoverzekering opzeggen

Je kunt bij De Goudse schriftelijk je autoverzekering opzeggen. Stuur je opzegbrief het naar het onderstaande adres.

De Goudse
Postbus 9
2800 MA Gouda
E: info@goudse.com

De Goudse autoverzekering vergelijken

Je autoverzekering vergelijken is zeer verstandig. Wist je namelijk dat je hier flink wat geld mee kunt besparen?

De Goudse autoverzekering contact

Heb je een algemene vraag hebt, kun je het volgende nummer bellen: (0182) 544 544. Als je te maken hebt met schade waarbij direct herstel vereist is, dan kun je dit nummer dag en nacht bereiken: (0182) 544 775.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van De Goudse? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: De Goudse autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes