Ditzo-autoverzekering

Ditzo-autoverzekering

Rij je weinig en wil je een goedkope autoverzekering? Dan is de Ditzo-autoverzekering misschien iets voor jou. Ditzo heeft namelijk een zeer lage premie als je weinig kilometers rijdt. Alvast je autoverzekering bereken doe je makkelijk bij ons. Ditzo is onderdeel van ASR. ASR is op drie na de grootste verzekeraar van Nederland. Met Ditzo wil ASR zich meer richten op het online aanbieden van verzekeringen. Ditzo doet zo veel mogelijk via internet. Hierdoor kan deze verzekeraar de kosten laag houden. Ditzo heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ditzo-klanten zijn zeer tevreden, zij geven voor de schadeafhandeling en bereikbaarheid van Ditzo een 8.8.
ditzo autoverzekering

Ditzo-autoverzekering voordelen

Ditzo biedt een zeer voordelige premie en uitstekende service. Daarnaast hebben ze een goede schadeafhandeling en kan je no-claim oplopen tot wel 75%.
  • Hulp bij overstappen
  • Vervangend vervoer
  • Duidelijke polisvoorwaarden
  • Je autoverzekering is in 5 minuten geregeld
  • Een klanttevredenheid van 85%

Ditzo-autoverzekering premie

De premie van je autoverzekering hangt van verschillende dingen af. Denk aan wat voor verzekering je hebt, een WA + beperkt casco of een all-risk-verzekering. Maar ook het risico dat jouw auto loopt, speelt een rol. Zo zal je een hogere premie betalen als je in een drukke stad woont dan dat je op het platteland zou wonen.

Ditzo-autoverzekering dekking

Bij Ditzo heb je keuze uit een drietal autoverzekeringen: WA-verzekering, Casco Beperkt en Casco Allrisk. Deze verzekeringen kan je uitbreiden met een schade inzittenden dekking, rechtsbijstand, accessoires en pechhulp.

Ditzo-autoverzekering voorwaarden

Een Ditzo-autoverzekering sluit je af voor een jaar. Daarna kun je ieder moment opzeggen. Het opzegtermijn is dan een maand. De algemene voorwaarden vind je hier.

Ditzo-autoverzekering opzeggen

Je kunt jouw Ditzo autoverzekering na het eerste jaar dagelijks per de maandelijkse verlengdatum opzeggen. Je kunt je verzekering ook opzeggen als je geen belang meer hebt bij de verzekering. Bijvoorbeeld als je jouw auto gaat verkopen. Komt er vervolgens geen nieuwe auto voor in de plaats? Dan heb je een vrijwarings-, schorsing- of sloopbewijs nodig om de autoverzekering op te zeggen. Vergeet deze niet op te vragen. Als je je auto alleen gaat ruilen voor een nieuwe, dan kun je heel gemakkelijk je kenteken op je autoverzekering aanpassen.

Ditzo-autoverzekering vergelijken

Via ons kun je heel gemakkelijk je autoverzekering vergelijken. Het mooie hiervan is, is dat je er flink wat geld mee kunt besparen.

Ditzo-autoverzekering contact

Als je vragen hebt, kun je het volgende nummer bellen: 030 699 7930. Postadres: Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van Ditzo? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Ditzo autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes