FBTO autoverzekering

FBTO-autoverzekering

Ben je op zoek naar een autoverzekering? Dan is de autoverzekering van FBTO misschien iets voor jou. Bij FBTO kan je je autoverzekering helemaal op maat samenstellen en ook dekkingen aan of uit zetten. Dit kan het hele jaar door. FBTO is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. FBTO is een onderdeel van moedermaatschappij Achmea. Dit is één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf biedt onder andere schadeverzekeringen aan en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.
fbto autoverzekering

Dekking autoverzekering FBTO

Bij FBTO heb je tijdens het autoverzekering afsluiten keuze uit WA-verzkering, WA-plus of WA-casco. Met deze laatste dekking is schade aan je eigen auto ook gedekt. WA dekt alleen de schade die je toebrengt aan anderen. Bij FBTO kan je je autoverzekering uitbreiden met 7 modules:
 • Ongevallen Inzittenden
 • Schadeverzekering bestuurder
 • No-claim beschermer
 • Pechhulp binnenland
 • Pechhulp buitenland
 • Rechtsbijstand
 • Eigen keuze herstelbedrijf
Deze modules kun je het gehele jaar door aan-of uitzetten.

FBTO-autoverzekering voordelen

 • Aanschafwaarderegeling (WA-plus en WA-casco)
 • 10% korting op onderhoudskosten en andere handige kortingen
 • Gratis zomer- en wintercheck
 • Tweede gezinsauto krijg dezelfde korting

FBTO-autoverzekering premie

Er zijn verschillende factoren die de hoogte van jouw premie bepalen. Denk bijvoorbeeld aan je woonplaats (je betaalt meer als je in een grote, drukke stad woont), het aantal gereden kilometers, je schadevrije jaren en bijvoorbeeld het type auto.

FBTO-autoverzekering dekking

In Nederland hebben verzekeraars verschillende namen voor dekkingen van autoverzekeringen. Bij FBTO heten ze als volgt: WA, WA-Plus en WA-Casco.

FBTO-autoverzekering voorwaarden

De voorwaarden voor een FBTO autoverzekering vind je hier.

FBTO-autoverzekering opzeggen

Je FBTO autoverzekering kun je heel gemakkelijk opzeggen. Dit kun je digitaal doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen. Je kunt bellen naar: (058) 234 56 78.

FBTO-autoverzekering vergelijken

Je kunt de kosten van de FBTO autoverzekering berekenen met behulp van onze vergelijker. Zo zie je direct of dit voor jou de goedkoopste verzekering is.

FBTO-autoverzekering contact

FBTO is telefonisch bereikbaar op het nummer (058) 234 56 78. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met de klantenservice te chatten (op de website of via Facebook of Twitter). Postadres: Postbus 318 8901 BC Leeuwarden.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van FBTO? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: FBTO autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes