Goudse

De Goudse autoverzekering

De Goudse is opgericht in 1924. De Goudse is een zelfstandige verzekeraar, dus geen onderdeel van een groter concern. Met tussen de 800 en 900 medewerkers is de Goudse een relatief kleine speler in de markt. De Goudse heeft een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen. Met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen heeft de Goudse een vooraanstaande positie in de markt. Ontdek nu of De Goudse voor u de beste keus is: autoverzekering vergelijken . Voor de autoverzekering biedt de Goudse de volgende dekkingen aan:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering
Bereken de premie van de autoverzekering van De Goudse.

Voordelen autoverzekering De Goudse

De autoverzekering van de Goudse kent een aantal voordelen. Zo kunt u bij deze verzekeraar rekenen op een goede bescherming, een prima schaderegeling en veel flexibiliteit.

De Goudse eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief de Goudse gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen Goudse autoverzekering

Is de Goudse uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of de Goudse voor u de meest geschikte autoverzekering heeft. Vergelijk De Goudse met andere autoverzekeringen
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes