Hdi

HDI autoverzekering

HDI is een prominente industriële verzekeraar. HDI heeft een groot aantal specialisten in huis op het gebied van bedrijfsmatige en industriële risico's. De verzekeringsmaatschappij is onderverdeeld in de meerdere branches: Aansprakelijkheid, Brand- en bedrijfsschadeverzekeringen, Motorrijtuigen (waaronder de autoverzekering), Technische Verzekeringen, Transport en Ongevallen.

Is HDI voor de beste keus? Ontdek het nu: autoverzekering vergelijken .

Dekking autoverzekering HDI

HDI biedt voor haar autoverzekering de volgende dekkingen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Sluit nu een autoverzekering van HDI af .

HDI eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief HDI gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen HDI autoverzekering

Is HDI uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of HDI voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

Vergelijk HDI met andere autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes