ING-autoverzekering

ING-autoverzekering

ING komt voort uit de in 2009 gefuseerde Postbank en ING Bank. Bij ING kun je terecht voor diverse financiële producten. Zoals hypotheken, pensioenen, leningen en verzekeringen. Naast autoverzekeringen kun je bij ING bijvoorbeeld ook een reisverzekering of inboedelverzekering afsluiten. ING werkt voor haar verzekeringen samen met ING Insurance Services (IIS). Dit is een zuster van Nationale Nederlanden. De premie incassering en uitbetaling bij schade worden door IIS gedaan.
ing autoverzekering

ING-autoverzekering voordelen

Heb je een rekening bij de ING? Dan kan je bij je bank ook jouw verzekeringszaken regelen, zoals je autoverzekering. De ING-autoverzekering heeft een aantal voordelen:
  • Nieuwwaarderegeling (alleen bij allrisk)
  • Tweede auto regeling
  • 24/7 bereikbaar bij schade
  • Je krijgt tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Je hebt geen eigen risico via schadeherstelnetwerk

ING-autoverzekering premie

Je premiehoogte is afhankelijk van verschillende factoren. Dit heeft alles te maken met de risico’s die je loopt. Woon je bijvoorbeeld in een drukke stad? Dan is de kans groter dat jouw auto schade oploopt dan wanneer je op het platteland woont. In dat geval zal je dan ook meer moeten betalen.

ING-autoverzekering dekking

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering (WA Extra)
  • Volledig Casco (WA casco all risk) autoverzekering
De ING-autoverzekering kan je uitbreiden met een rechtsbijstand en schadeverzekering inzittenden dekking. De ING-autoverzekering kent een eigen risico, maar als je naar een gecontracteerd schadeherstelbedrijf gaat, hoef je het eigen risico niet te betalen. Anders is het eigen risico € 400,-.

ING-autoverzekering voorwaarden

Je vindt hier de polisvoorwaarden (autoverzekering afgesloten vanaf 18 april 2011).

ING-autoverzekering opzeggen

Je sluit je ING autoverzekering voor één jaar af. Na dat jaar kun je elk moment je autoverzekering opzeggen. Let er wel op dat je vervolgens niet onverzekerd de weg op gaat. Je kunt je verzekering online opzeggen of bellen naar 020 22 888 88.

ING-autoverzekering vergelijken

Je autoverzekering vergelijken is altijd verstandig om te doen. Je kunt er namelijk flink wat geld mee besparen!

ING-autoverzekering contact

Je kunt voor vragen terecht bij het volgende nummer: 020 22 888 88. Postadres:
ING Bank N.V.
Postbus 50052
6800 RC Arnhem

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van ING? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: ING autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes