Interpolis autoverzekering

Interpolis-autoverzekering

Interpolis is een merk/label van Achmea, net als Centraal Beheer Achmea en Zilveren Kruis Achmea. Interpolis biedt tal van verzekeringen aan zoals inboedelverzekering, doorlopende reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. De Interpolis autoverzekering afsluiten kun je alleen bij de Rabobank afsluiten.

Al zo’n 690.000 mensen hebben een autoverzekering afgesloten via Interpolis.

interpolis autoverzekering

 Interpolis-autoverzekering voordelen

  • Jonge bestuurders bonus
  • Geen risico
  • Vakkundige schadeafhandeling

Interpolis-autoverzekering premie

Het bedrag dat jij maandelijks moet betalen aan premie, hangt van verschillende factoren af. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoe oud je auto is, waar je woont en hoeveel schadevrije jaren je hebt. Al deze factoren hebben namelijk te maken met het risico dat je loopt. Hoe hoger het risico, hoe meer je maandelijks moet betalen.

Interpolis-autoverzekering dekking

Je kunt bij de autoverzekering van Interpolis kiezen voor drie dekkingen:

Je kunt de autoverzekering uitbreiden met een rechtsbijstandverzekering, schade inzittenden en no claim garantie. Heb je een WA beperkt Casco en WA volledig casco en je auto heeft schade? Dan kun je jouw auto brengen naar een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij Interpolis. Vervolgens hoef je het geld niet voor te schieten, dit wordt namelijk gewoon verrekend.

Interpolis-autoverzekering opzeggen

Als je jouw autoverzekering op wilt zeggen, is het belangrijk rekening te houden met het opzegtermijn. Het is namelijk verboden om onverzekerd de weg op te gaan. Bij Interpolis hoef je geen rekening te houden met een opzegtermijn. Je kunt dagelijks opzeggen.

Interpolis-autoverzekering vergelijken

Via ons kun je niet de Interpolis autoverzekering berekenen, omdat Interpolis alleen samenwerkt met Rabobank. Via ons kun je wel 80 andere verzekeringen waaronder Centraal Beheer Achmea, Allsecur en OHRA vergelijken. Benieuwd of een van deze verzekering misschien iets voor jou is? Vergelijk meer dan 80 autoverzekeringen .

Interpolis-autoverzekering contact

Het nummer dat je kunt bellen als je te maken hebt met schade, kun je bellen naar: (013) 580 12 34.

Postadres:

Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over autoverzekeraars? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: autoverzekeraars. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes