Kosten-autoverzekering

Kosten autoverzekering

Als je een auto hebt, ben je verplicht om je auto te verzekeren. De kosten van een autoverzekering verschillen enorm per auto, maar ook per verzekeraar. Het is daarom verstandig om de premie van je autoverzekering ieder jaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je autoverzekering. Hoyhoy helpt je daar graag bij! Kosten autoverzekering afhankelijk van persoonlijke gegevens en auto De kosten van je autoverzekering zijn afhankelijk van een aantal gegevens, zoals:
  • Jouw leeftijd ; jonge bestuurders vormen een groter risico voor verzekeraars, omdat zij vaker een schade claimen.
  • Je woonplaats ; woon je in de randstad dan betaal je mogelijk een hogere premie, omdat daar meer ongevallen gebeuren en schades geclaimd worden.
  • Het type auto ; onder andere in verband met de diefstal gevoeligheid van de betreffende auto en de kosten van vervangende onderdelen bij schade.
  • De leeftijd van de auto ; hoe nieuwer/jonger de auto is, hoe hoger de premie zal zijn.
  • Het aantal schadevrije jaren ; hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting je krijgt.
Bereken via hoyhoy direct de kosten van jouw autoverzekering en start onze vergelijking. Wij vergelijken naast de premies, ook de voorwaarden. Zo zie je direct welke autoverzekering het beste bij jou past! Start hier .
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes