London

London autoverzekering

London Verzekeringen is ruim 150 jaar geleden opgericht. London is tegenwoordig een onderdeel van de Allianz Groep, één de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. London Verzekeringen is gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren. Hieronder valt bijvoorbeeld de autoverzekering.

Bekijk nu of London voor u de beste verzekering is: autoverzekering vergelijken .

London biedt hiervoor de volgende dekkingen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Sluit nu de autoverzekering van London af .

Voordelen autoverzekering London

Het hebben van een London autoverzekering biedt verschillende voordelen. Zoals een no-claimkorting tot 80 procent. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot een no-claimbeschermer. En zijn alle af-fabriek geleverde accessoires meeverzekerd.

London eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief London Verzekeringen gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen London autoverzekering

Is London Verzekeringen uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of London voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

  Vergelijk London met andere autoverzekeringen  

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes