NowGo

NowGo autoverzekering

NowGo is een jonge online verzekeraar. Ben jij op zoek naar een autoverzekering? Kom erachter of nowGo een autoverzekering biedt die bij jou past. Wij vertellen je meer over nowGo.   NowGo autoverzekeringen
     

Dekking autoverzekering nowGO

Als je een autoverzekering bij nowGo afsluit heb je de keuze uit een WA-verzekering, beperkt casco of een volledig casco (allrisk). Een WA-verzekering dekt alleen schade die je toebrengt aan anderen. Beperkt Casco verzekerd ook diefstal en brand. Met een volledig Casco verzekering ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto. Sluit jij liever zoveel mogelijk risico’s uit? Dan kun je bij nowGo kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Je hebt keuze uit:

Over nowGo

NowGo is een nieuwe verzekeraar. Ondanks dat zij een nieuwkomer zijn, heeft de verzekeraar veel ervaring. Dit komt omdat nowGo onder het label van verzekeraar VIVAT valt. VIVAT is het moederbedrijf van onder andere Reaal en Zwitserleven. NowGo probeert het online afsluiten van een autoverzekering zo transparant mogelijk te maken voor je.

Overstappen naar nowGo

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld kun je tot wel € 200 besparen op je autoverzekering.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes