Turien

Turien en Co. autoverzekering

Turien en Co. heeft een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten uit de schade-, zorg- en inkomensverzekeringsmarkt. Zo kunt u er terecht voor een autoverzekering , maar ook voor een zorgverzekering. Turien heeft relaties met grote verzekeraars, waaronder Zurich, VGZ, Avéro Achmea, De Goudse, Europeesche en de DAS. Is Turien en Co. voor de beste keus? Ontdek het nu: autoverzekering berekenen .

Dekking autoverzekering Turien

Turien biedt voor uw autoverzekering de volgende dekkingen aan:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Turien eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief Turien gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen Turien autoverzekering

Is Turien uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of Turien voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

Vergelijk Turien met andere autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes