Tweede auto verzekeren

tweede auto verzekeren

Tweede auto verzekeren

Je tweede auto verzekeren? In onze vergelijker vergelijk je bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Op basis van je kenteken, adresgegevens, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, geven wij je direct een overzicht van autoverzekeraars met de laagste premies. Ook kun je per autoverzekering de dekkingsvoorwaarden bekijken en vergelijken.

Dekking tweede autoverzekering

Een tweede auto kun je verzekeren op basis van de volgende dekkingen:

Je tweede auto verzekeren met korting?

De schadevrije jaren worden per auto opgebouwd. Wanneer je een tweede gezinsauto aanschaft en niet eerder een tweede auto had, dan begin je met nul schadevrije jaren. Schadevrije jaren die je al in gebruik hebt bij je eerste auto, kun je dus niet hergebruiken voor een tweede auto. Er zijn echter autoverzekeraars die de (no-claim)korting van de eerste auto ook op de tweede auto geven. Hierbij gelden strikte voorwaarden. Deze regeling is echter niet in onze vergelijking opgenomen. Wil je weten welke korting je kunt krijgen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over schadevrije jaren bij een tweede auto? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: schadevrije jaren tweede auto. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes