Unigarant autoverzekering

Unigarant autoverzekering

Unigarant is opgericht in 1972 en dochter van de ANWB. Unigarant doet zaken met tussenpersonen, de rijwielvakhandel, touroperators en reisbureaus. Naast de Unigarant autoverzekering biedt Unigarant een breed scala aan andere schadeverzekeringen aan.
unigarant autoverzekering

Unigarant autoverzekering voordelen

Een Unigarant autoverzekering heeft de volgende voordelen:
  • Geen eigen risico bij de autoverzekering
  • Een uitstekende schadeafhandeling
  • Unigarant werkt met de beste schadeherstellers
  • Als je geen schade claimt kun je een no-claim-korting tot maar liefst 80% ontvangen
  • In het geval van schade wordt het bedrag waar je recht op hebt snel uitbetaald
  • Bij het kiezen voor Volledig Casco heb je recht op één jaar nieuwwaarderegeling

Unigarant autoverzekering premie

Wij vergelijken een groot aantal autoverzekeringen in Nederland. Inclusief Unigarant gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van jouw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, geven wij jou direct een Top 10 van voordeligste premies.

Unigarant autoverzekering dekking

Unigarant biedt voor jouw autoverzekering de volgende dekkingen aan:

Unigarant autoverzekering voorwaarden

Is Unigarant jouw beste keuze? Per autopolis kun je in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kun je voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heb je de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslis je via ons zelf welke autoverzekering je afsluit.

Unigarant autoverzekering opzeggen

Rechtsonder op de website van Unigarant vind je onder het kopje ‘Direct regelen’ de optie ‘Verzekeringen opzeggen’. Als je doorklikt naar deze pagina krijg je de mogelijkheid om alle gegevens over je autoverzekering in te vullen om vervolgens gemakkelijk je verzekering op te zeggen. Mocht je problemen ervaren bij het online opzeggen van je autoverzekering kun je contact opnemen met de klantenservice van Unigarant. Onderaan deze pagina zie je hoe je contact op kunt nemen met Unigarant.

Unigarant autoverzekering vergelijken

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200,- op hun autoverzekering. Wil je een autoverzekering afsluiten? Ontdek nu of Unigarant voor jou de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken.

Unigarant autoverzekering contact

Unigarant kun je op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 18.00:
  • Telefoonnummer: 088 299 38 82
Chat je liever? Neem contact op via Facebook, Twitter of vul het contactformulier op de website in.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van Unigarant? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Unigarant autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes