Unigarant

Unigarant autoverzekering

Unigarant is opgericht in 1972 en dochter van de ANWB. Unigarant doet zaken met tussenpersonen, de rijwielvakhandel, touroperators en reisbureaus. Naast de autoverzekering biedt Unigarant een breed scala aan andere schadeverzekeringen aan.

Wilt u graag weten of Unigarant voor u de beste keus is? Ontdek het nu: autoverzekering berekenen .

Dekking autoverzekering Unigarant

Unigarant biedt voor uw autoverzekering de volgende dekkingen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering)
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

Unigarant de juiste keus voor u: autoverzekering afsluiten .

Unigarant eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief Unigarant gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen Unigarant autoverzekering

Is Unigarant uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of Unigarant voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

Unigarant vergelijken met andere autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes