Univé-autoverzekering

Univé-autoverzekering

Daar plukt u de vruchten van, is al jarenlang de slogan van Univé. Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland en biedt meerdere schadeverzekeringen aan waaronder een autoverzekering. Klanten van Univé zijn zeer tevreden. Zij geven de autoverzekering van Univé een 7.8. Inmiddels hebben ruim 5.000 klanten Univé beoordeeld.
unive autoverzekering

Univé-autoverzekering voordelen

Een autoverzekering van Univé heeft de volgende voordelen:
 • Geen poliskosten
 • Geen winstoogmerk
 • Dezelfde no-claimkorting voor een tweede gezinsauto
 • Als Univé positieve resultaten behaalt zie jij dit terug in korting op de premie, winstuitkeringen of verbeterde producten

Univé-autoverzekering premie

We vergelijken een groot aantal autoverzekeringen in Nederland. Inclusief Univé gaat het om 45 autoverzekeraars. Op basis van jouw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, berekent Univé jouw premie. Deze kun je direct vergelijken in de Top 10 voordeligste premies die wij voor jou samenstellen.

Univé-autoverzekering dekking

Univé biedt voor jouw autoverzekering de volgende dekkingen aan:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-autoverzekering)
  • WA + Beperkt Casco
  • Volledig Casco (All Risk)
Univé biedt van de allrisk dekking ook een budget variant aan. Je hebt dan voor een lagere prijs, toch een allrisk dekking. Het nadeel: je hebt een eigen risico van € 250,-, geen nieuwwaarderegeling en moet bij schade naar een gecontracteerd schadeherstelbedrijf. Alle autoverzekeringen van Univé kan je uitbreiden met een inzittende, rechtshulp en pechhulp dekking.

Univé-autoverzekering voorwaarden

Is Univé jouw beste keuze? In onze vergelijking kun je alle dekkingsvoorwaarden van Univé bekijken. Vervolgens kun je voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heb je de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslis je via ons zelf welke autoverzekering je afsluit.

Univé-autoverzekering opzeggen

Wil je je Univé autoverzekering opzeggen? Geen probleem, dit kan dagelijks. Je zegt je autoverzekering op door in te loggen op jouw account op de website of app van Univé. Doe je het liever offline? Neem dan contact op met een van de medewerkers of ga langs een Univé winkel bij jou in de buurt.

Univé-autoverzekering vergelijken

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering. Wil je een autoverzekering afsluiten? Ontdek nu of Univé voor jou de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken.

Univé-autoverzekering contact

Univé kun je op werkdagen bellen tussen 08.30 en 21.00, en op zaterdag van 08.30 tot 17.00.
   • Telefoonnummer: 0592 349 340
Chat je liever? Stuur dan een bericht op WhatsApp naar 06 1277 8504 of gebruik de chat functie op de website. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van Univé? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Univé autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes