Zeeuwse

Zeeuwse autoverzekering

Algemene Zeeuwse verzekeringen heeft haar naam veranderd in de Zeeuwse verzekeringen. Het woord ‘Algemene’ is bewust weggelaten uit de naam om aan te geven dat het gaat om een bijzondere regionale verzekeraar met een duidelijk Zeeuws karakter.

Wilt u graag weten of de Noordhollandsche van 1816 voor u de beste keus is? Ontdek het nu: autoverzekering berekenen .

De Zeeuwse biedt een breed pakket van verzekeringen aan, waaronder de autoverzekering .

Dekking autoverzekering De Zeeuwse

 

  • WA autoverzekering
  • Beperkt Casco autoverzekering
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering

 

De Zeeuwse eenvoudig met andere autoverzekeraars vergelijken?

De onafhankelijke vergelijker Hoyhoy.nl vergelijkt bijna alle autoverzekeringen van Nederland. Inclusief de Zeeuwse gaat het om 46 verzekeraars. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 10 van voordeligste premies.

Bespaar € 200 op uw autoverzekering

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste verzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200 op hun autoverzekering.

Offerte aanvragen De Zeeuwse autoverzekering

Is de Zeeuwse uw beste keuze? Per autopolis kunt u in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u via Hoyhoy.nl zelf welke autoverzekering u afsluit. Door te vergelijken, weet u snel en eenvoudig of de Zeeuwse voor u de meest geschikte autoverzekering heeft.

Vergelijk De Zeeuwse met andere autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes