ZLM

ZLM

Woon je in Zeeland of Brabant? Dan kan je overwegen om een autoverzekering van ZLM verzekeringen af te sluiten. ZLM verzekeringen is een regionale verzekeraar en gevestigd in Goes. Al jarenlang behaalt ZLM in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars een hoog cijfer. In 2013 kreeg ZLM een 8.4 van haar klanten. ZLM heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
zlm

ZLM-autoverzekering voordelen

Een autoverzekering van ZLM heeft de volgende voordelen:
  • Gratis verhaalsbijstand (ook bij WA)
  • Elke dag 24 uur bereikbaar
  • Snelle schade-afhandeling
  • Geen poliskosten
  • Korting op premie tweede auto

ZLM-autoverzekering premie

Wij vergelijken een groot aantal autoverzekeringen in Nederland. Inclusief ZLM gaat het om 45 verzekeraars. Op basis van jouw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat je verzekerd bent, geven wij jou direct overzicht van de voordeligste premies. Aangezien ZLM geen winstoogmerk heeft, kan zij de premie van haar autoverzekering laag houden.

ZLM-autoverzekering dekking

ZLM biedt voor jouw autoverzekering de volgende dekkingen aan:
 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-autoverzekering)
 • WA + Beperkt Casco
 • Volledig Casco (All Risk)
Je kunt de ZLM autoverzekering uitbreiden met een gratis verhaalbijstand, hulpverlening na een ongeval en/of een pechhulp in het buitenland.

ZLM-autoverzekering voorwaarden

Is ZLM jouw beste keuze? Per autopolis kun je in onze vergelijking alle dekkingsvoorwaarden bekijken. Vervolgens kun je voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heb je de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslis je via ons zelf welke autoverzekering je afsluit.

ZLM-autoverzekering opzeggen

Wil je je autoverzekering opzeggen? Geen probleem. Dit kan op ieder moment. Dit kun je online doen door een formulier in te vullen. Hierna ontvang je binnen drie werkdagen per post een bevestiging van je beëindiging. Je kunt er ook voor kiezen om een brief te sturen. Dit kan naar onderstaand adres.
 • Postbus 70 4460 BA Goes

ZLM-autoverzekering vergelijken

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er een enorm prijsverschil bestaat tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Vaak rekent de duurste autoverzekeraar drie keer zoveel als de goedkoopste. Vergelijken levert dus direct voordeel op. Gemiddeld besparen onze bezoekers € 200,- op hun autoverzekering. Ontdek nu of ZLM voor jou de beste keus is en ga je autoverzekering vergelijken.

ZLM-autoverzekering contact

ZLM kun je op werkdagen bellen tussen 08.30 en 17.00.
 • Telefoonnummer: 0113 238 888
Je kunt ook contact opnemen door een mail te sturen naar info@zlm.nl.

Meer informatie?

Hoyhoy is onderdeel van Pricewise. Wil je meer weten over de autoverzekering van ZLM Verzekeringen? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: ZLM Verzekeringen autoverzekering. Je kunt hier ook je autoverzekering vergelijken.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes