5 duurzame gadgets voor op de camping
5 duurzame gadgets voor op de camping
Het is zomervakantie! Veel Nederlanders zoeken de camping op om even helemaal tot rust te komen. Helaas kunnen we ook op de camping niet zonder stroom. Denk maar aan je smartphone of tablet die je steeds moet opladen. Wil je zo ‘groen’ mogelijk kamperen? Dat kan met deze 5 duurzame gadgets.

1. Tent met zonne-energie

Een vakantie begint voor veel stelletjes vaak met de ultieme relatietest: het opzetten van de tent. Gelukkig kan die tent ook een bron van duurzame stroom zijn. De Orange Solar Tent heeft zonnepanelen op de tent. Deze kan dus energie opwekken en opslaan. Handig voor het opladen van je smartphone zónder dat je de tent uit moet.

2. Draagbare koelbox

Je gaat naar het strand en neemt mee, een handdoek, slippers, zonnebrandcrème en… een koelbox op zonne-energie. Jawel, ze bestaan echt. Deze mobiele koelbox werkt ook op zonlicht. De zonnepanelen aan de bovenkant van de koeler slaan de energie op. Met deze energie blijft je eten en drinken mooi gekoeld, terwijl je ligt te bakken op het strand. Handig!

3. Duurzaam barbecueën

In de avond de barbecueën? Berg het houtskool en de aanmaakblokjes maar op. Ook hier is een duurzame oplossing voor: de SunStofey. Deze buisvormige bbq wordt gloeiendheet – maar liefst 290 graden – door de zon. Binnen 20 minuten is je hamburgertje al gaar.

4. Groene muziek

Ook muziek luisteren kan helemaal groen. De ‘Goal Zero Rock Out’ heeft een batterij die wordt opgeladen door middel van een ingebouwd zonnepaneel. Je hoeft je telefoon alleen maar aan te sluiten en je hebt 20 uur luisterplezier. speaker

5. Nooit een lege telefoon

Onmisbaar voor op de camping: een mobiele lader. De ‘WakaWaka Power 5’ is een powerbank waarmee je eenvoudig je smartphone of tablet kan opladen. Het zonnepaneel slaat de zonne-energie op in de accu van de lader. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je telefoon bijna leeg is en je in the middle of nowhere bent

Thuis ook duurzaam?

Vind je het ook belangrijk om thuis zo duurzaam mogelijk te leven? In onze energievergelijker kun je eenvoudig een filter aanzetten voor groene stroom of groene stroom uit Nederland. Je krijgt dan de beste deals te zien. Ga direct energie vergelijken!
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*