Actie sluit een autoverzekering bij polis direct en krijg een dashcam cadeau

Actie sluit een autoverzekering bij polis direct en krijg een dashcam cadeau

dashcam Sluit nu via Hoyhoy.nl een autoverzekering bij Polis Direct af en krijg een dashcam (49 euro) cadeau.

Vergelijk uw autoverzekering

 

Zit u veel op de weg en ziet u regelmatig rare dingen voor u gebeuren. Hang dan nu een Dashcam in uw auto en neem uw rit op in beeld en geluid. Als u nu een autoverzekering bij Polis Direct afsluit via Hoyhoy.nl krijgt u een dashcam ter waarde van 49 euro cadeau.

Wat is een dashcam?

Kunt u zich de beelden van de meteoriet in Rusland nog herinneren? Die waren vaak met een dashcam gefilmd.

In Rusland is de Dashcam inmiddels een grote hit.

Wilt u ook zo’n filmpje maken? Hang dan ook een dashcam in uw auto. Deze mag overigens niet het zicht belemmeren. En wanneer u het filmpje wilt publiceren op bijvoorbeeld Youtube moeten personen en kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt worden.

Sluit nu via Hoyhoy.nl een autoverzekering van Polis Direct af en krijg een dashcam cadeau. U kunt de actie herkennen aan het groene uitroepteken.

Vergelijk uw autoverzekering

Actievoorwaarden:

– Het moet gaan om een nieuwe verzekering. – Het apparaat wordt zes weken na afsluiten verzonden. De polis moet dan nog actief zijn en er moet geen sprake zijn van betalingsachterstand. – U krijgt een Quintezz HD Dashcam ter waarde van 49 euro cadeau.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*