ARAG lanceert @flightclaimscan

/ gepost op

Rechtsbijstandverzekeraar ARAG lanceert vandaag het Twitteraccount Flight Claim Scan (@flightclaimscan). Luchtvaartpassagiers worden via Twitter live op de hoogte gehouden van vertraagde en geannuleerde vluchten die in aanmerking komen voor een compensatieregeling variërend van 125 tot 600 euro per persoon.

VliegtuigMarc van Erven, CEO van ARAG: ‘Na de succesvolle lancering van de Flight Claim Service in 2010, met een website en een App, biedt ARAG de consument nu ook ondersteuning via Twitter. Wij willen gedupeerde passagiers via Twitter proactief attenderen op hun rechten.’ Via het Twitteraccount @flightclaimscan krijgen passagiers direct inzicht of hun eigen vlucht compensabel is en hoe zij een claim kunnen indienen.

No cure, no pay

Vervolgens kan een gedupeerde de gegevens online via  www.flightclaimservice.nl of via de speciaal ontworpen smartphone-applicatie invullen. Op basis van de ingevulde gegevens ontvangt de vliegtuigpassagier een gratis bericht over de eventuele compensatie en de hoogte ervan. Wanneer de gedupeerde dat wil kan ARAG de claim indienen op basis van no cure, no pay.

Speciale dienst van ARAG

De Flight claim service is een speciale dienst van rechtsbijstandverzekeraar ARAG. Wanneer u een rechtsbijstandverzekering heeft bij Arag valt deze dienst wellicht onder de dekking van uw verzekering. Wanneer u niet bent verzekerd bij Arag, rekent de verzekeraar 20% incl. BTW over de claimwaarde zodra uw claim wordt gehonoreerd.

Bron: ARAG

Goed artikel?

Deel dit bericht

0 reacties op “ARAG lanceert @flightclaimscan

Reageer