Autoverzekering behaalt betere resultaten

Autoverzekering behaalt betere resultaten

Volgens het Verbond van Verzekeraars is het resultaat bij motorrijtuigen het afgelopen jaar licht gestegen van –2% in 1999 naar –1% in 2000. Deze lichte verbetering deed zich bij de meeste subbranches voor. De inkomsten uit autoverzekeringen namen met 7% duidelijk sterker toe dan de groei van het aantal motorrijtuigen. Volgens het Verbond beginnen de premieverhogingen die veel verzekeraars de laatste jaren hebben doorgevoerd enig effect te sorteren. Bij personenauto’s steeg het resultaat zelfs duidelijk van –3% van de verdiende premie in 1999 tot 1% in 2000.

Autoverzekering vergelijken is besparen

Bij autoverzekeringen zijn de premieverschillen groot, dus uw autoverzekering vergelijken met bijna alle aanbieders op de markt loont de moeite. Bovendien is het maken van een vergelijking een hele snelle en eenvoudige manier om veel geld te besparen.

Vergelijk autoverzekeringen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*