Ben ik gelijk verzekerd en wat betekent voorlopige dekking?
Gelijk verzekerd
Ben je op zoek naar een autoverzekering omdat je net een auto hebt gekocht? Of wil je graag overstappen? Via hoyhoy.nl heb je binnen vijf minuten een goede en goedkope autoverzekering gevonden. Deze verzekering kun je direct afsluiten en dan mag je ook gelijk de weg op.

Gelijk de weg op?

Wanneer je via hoyhoy een autoverzekering aanvraagt, hoor je binnen tien minuten of je voorlopige dekking hebt. Is dit het geval dan kan je meteen de weg op. Is dit niet het geval dan hoor je meestal binnen maximaal twee werkdagen of de verzekering wel of niet geaccepteerd is. Je kunt dus ook in het weekend of ’s avonds een verzekering afsluiten voor jouw auto.

Definitieve verzekering

In de meeste gevallen zet de autoverzekeraar de voorlopige dekking om in een definitieve overeenkomst. Je aanvraag is dan geaccepteerd en je krijgt de verzekeringspolis toegestuurd.

Afwijzing?

Soms komt het voor dat de autoverzekeraar een aanvraag afwijst. De reden hiervoor kan zijn dat je belangrijke zaken hebt verzwegen of dat er onjuiste gegevens zijn opgegeven. De autoverzekeraar kan dan beslissen om eventuele schade die is ontstaan in de periode van voorlopige dekking niet te vergoeden.

Bekijk nu welke autoverzekering het beste bij jouw auto past.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*