DSW opent zorgseizoen: zorgpremie 2020 bekend
nieuwe-premies-zorg
Elk jaar op uiterlijk 12 november worden de zorgpremies voor aankomend jaar bekendgemaakt. Wij verwerken alle nieuwe informatie dan zo snel mogelijk in onze zorgvergelijker. Alle hens aan dek! Zodat jij kunt gaan vergelijken.

Dit verwacht het kabinet

Het kabinet rekent op een gemiddelde prijsstijging van € 3,- per maand. Dit kregen we te horen op Prinsjesdag. Maar de daadwerkelijke premie wijkt de laatste jaren vaak af van deze voorspelling.

DSW is er weer vroeg bij

Op 24 september 2019 maakte DSW, weer als eerste, de zorgpremie voor 2020 bekend. DSW verhoogt de basisverzekering met maar liefst € 6,- per maand. En geeft hiervoor een aantal redenen. Zo verwacht de zorgverzekeraar een stijging in het gebruik van dure geneesmiddelen. En ook verwacht DSW hogere lonen in de zorg. Het wachten is nu op alle andere verzekeraars…

Zorg Alert

Wij houden alle veranderingen rondom je zorgverzekering nauw in de gaten. Heb jij je al ingeschreven voor de Zorg Alert? Dan zorgen wij ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent. En natuurlijk weet wanneer je kunt vergelijken voor 2020.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes