Reisverzekeringen niet flexibel

Reisverzekeringen niet flexibel

Doorlopende reisverzekeringen zijn niet flexibel genoeg. Reizigers hebben niet de mogelijkheid om alleen die zaken te verzekeren waarvoor ze zelf kiezen. Dat staat in de laatste Reisgids van de Consumentenbond. De bond onderzocht veertig doorlopende reisverzekeringen. Reizigers kunnen het verzekeringspakket nog het meeste flexibel inrichten bij de verzekeringen van Elvia, ING en Nationale Nederlanden. De doorlopende reisverzekering van Hooge Huys kwam als voordeligste uit de bus.

Reisverzekering vergelijken is besparen

Reisverzekeringen verschillen strek in premie, dat staat vast. Dus uw reisverzekering vergelijken met bijna alle aanbieders op de markt loont de moeite. Bovendien is het maken van een vergelijking een hele snelle en eenvoudige manier om veel geld te besparen. Selecteer alleen de dekking die u echt nodig heeft, zo bent u optimaal verzekerd, maar betaalt u niet te veel.

  Vergelijk alle reisverzekeringen  

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*