Stijging ziektekostenpremies onvermijdelijk

Stijging ziektekostenpremies onvermijdelijk

De premies voor de particuliere ziektekostenverzekeringen zullen voor 2003 fors stijgen. Zorgverzekeraars Nederland verwacht dat de kosten in de gezondheidszorg volgend jaar met 10,5% zullen stijgen. Ook de tegenvallende beleggingsopbrengsten en wettelijke reserveringsverplichtingen, voor onder andere chronisch zieken, zullen van invoed zijn op de hoogte van de ziektekostenpremies volgend jaar.

De komende weken zullen de verzekeringsmaatschappijen hun premies voor de ziektekostenverzekeringen vaststellen en bekend maken.

Zorgverzekering vergelijken is besparen

Zorgverzekeringen verschillen niet alleen strek in premie, maar ook in voorwaarden. Dus uw zorgverzekering vergelijken met bijna alle aanbieders op de markt loont de moeite. Bovendien is het maken van een vergelijking een hele snelle en eenvoudige manier om veel geld te besparen.

  Vergelijk alle zorgverzekeringen  

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*