Stoppen met roken goedkoper in 2020
stoppen-met-roken-goedkoper-2020
Stoptober is alweer in volle gang. Dat betekent dat we gezamenlijk onze sigaretten in de prullenbak gooien. De tijd van roken is echt voorbij. De Hoge Raad bepaalde dan ook eind september dat rookruimtes in horecagelegenheden officieel verboden zijn. Maar, het is natuurlijk niet voor iedereen even gemakkelijk om te stoppen. Vanaf volgend jaar helpt je zorgverzekeraar je een extra handje.

Geen eigen risico meer

Je basisverzekering vergoedde al één stoppen-met-roken-traject per jaar. Maar vanaf 2020 valt het traject bij geen een verzekeraar meer onder het eigen risico. En dat scheelt! Je krijgt nicotinevervangende middelen en eventueel ondersteunende medicatie ook vergoed. Voor een tweede of alternatief traject kun je je aanvullend verzekeren.

Omdat je het waard bent

Stoppen met roken doe je in eerste instantie natuurlijk voor je gezondheid. Maar je portemonnee is er ook erg blij mee. Naast dat de hulp van je zorgverzekeraar je minder geld gaat kosten, worden je sigaretten ook weer duurder volgend jaar. Stoppen levert je dus flink wat geld op.

Geen zorgen over je zorgverzekering

Wij hielden alle veranderingen rondom je zorgverzekering nauwlettend in de gaten. Bij ons kun je geen zorgverzekering meer afsluiten. Wel kan dat bij Pricewise. Daar kun je je ook inschrijven voor de Zorg Alert. Zodat je als eerste op de hoogte bent ben de premies voor het komende jaar.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes