energieleveranciers

Energieleveranciers

Bij ons kun je een groot aantal energieleveranciers vergelijken. Met een groot aantal energieleveranciers werken wij samen, waardoor wij scherpe deals aanbieden. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente energietarieven, die wij dan meteen doorvoeren in onze vergelijker. Wij geven je meer informatie over energieleveranciers in Nederland, vertellen je met welke energieleveranciers we wel en niet samenwerken en vertellen hoe je kunt bepalen of een leverancier de beste en goedkoopste energieleverancier voor jou is.

Energieleveranciers: samenwerking

Hier vind je een overzicht met informatie van de energieleveranciers met wie wij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. De energieleveranciers met wie wij samenwerken bieden gunstige deals aan via onze vergelijker. Vaak kun je deze deals alleen bij ons afsluiten. De meeste energiecontracten van deze energieleveranciers kun je direct bij ons afsluiten.
Budget Energie
Delta
Eneco
Energieleverancier Energiedirect.nl
Engie
EEssent
Fenor
Greenchoice
Huismerk Energie
Innova Energie
Nieuwestroom
NLE
Oxxio
Powerpeers
Pure Energie
UnitedConsumers
Vandebron
VanHelder
Vrijopnaam
Vattenfall

Wat houdt onze samenwerking met energieleveranciers in?

De samenwerking die wij hebben met verschillende energieleveranciers is belangrijk voor de service die wij jou kunnen leveren. Maar wat houdt deze samenwerking dan precies in?
  • We zorgen dat alle juridische zaken tussen jou en de energieleverancier kloppen. We duiken in de contracten en zoeken alles voor je uit. Zo kom je niet voor onverwachte zaken te staan;
  • We zorgen dat de energieleveranciers alle productdata op tijd en volledig aanleveren. Zo weten we zeker dat we jou de de actuele en correcte gegevens van deze energieleveranciers doorspelen in onze vergelijker;
  • Dagelijks onderhandelen wij met de energieleveranciers voor scherpe aanbiedingen, zodat jij flink kunt besparen op je energiecontract;
  • Heb je een nieuwe energieleverancier gekozen? Dan zorgen wij ervoor dat je order optimaal verwerkt wordt. Hierbij gaan we zeer zorgvuldig met je persoonsgegevens om;
  • Sluit jij een energiecontract af bij ons? Dan weet je zeker dat je het product dat je hebt aangevraagd ook daadwerkelijk ontvangt. Wij krijgen van de energieleverancier een bevestiging, en deze krijg jij ook;
  • Wij ontvangen een vergoeding van de leverancier als jij overstapt. Zo kun jij kosteloos gebruikmaken van onze diensten en onze aanbiedingen.
  • Onze overstapcoaches begeleiden je voor, tijdens en na de overstap. Is er iets niet duidelijk? Dan nemen wij contact op met de betreffende energieleverancier om alles voor je uit te zoeken;

Andere energieleveranciers

Wij willen met zoveel mogelijk leveranciers samenwerken, zodat wij jou een zo goed mogelijk aanbod kunnen doen. Alleen is dat niet altijd mogelijk. Sommige energieleveranciers kiezen ervoor om bepaalde contracten niet via ons aan te bieden. In andere gevallen kunnen wij geen betrouwbare berekening van de jaarkosten maken of is de productinformatie moeilijk beschikbaar. Hieronder zie je met welke energieleveranciers wij geen overeenkomst hebben:

Welke energieleverancier?

Welke energieleverancier is nou de goedkoopste voor jou? Energieleveranciers doen hun best zo goed mogelijk te scoren in onze vergelijker. Daarom geven zij vaak extra kortingen, zodat ze bovenaan kunnen staan in het overzicht. En die lage tarieven en welkomstkortingen schelen jou weer een hoop geld. In onze vergelijker kun je in één overzicht zien wie bij ons de goedkoopste energieleverancier is voor jou. Vaak is het meest goedkope energiecontract dat met een looptijd van 1 jaar waarbij je een welkomstkorting krijgt. Elk jaar overstappen van energie loont. Dan kun je elk jaar opnieuw zo’n korting krijgen. En dat scheelt.

Beste energieleverancier

Wie voor jou de beste energieleverancier is, ligt aan jouw situatie. Ben jij al jaren ‘trouw’ aan dezelfde energieleverancier? Dat is misschien wel makkelijk, maar je betaalt zeer waarschijnlijk ook onnodig veel geld voor je energie. Is je energiecontract verlopen, dan betaal je namelijk altijd variabele energietarieven. En dus niet meer de tarieven die je ooit hebt vastgelegd bij het afsluiten van je energiecontract. Zonde, want voor minder geld ontvang je precies dezelfde energie. In onze energievergelijker kun je energieleveranciers met elkaar vergelijken. Zo zie je direct of het voordelig is om over te stappen én wie via ons de beste energieleverancier is voor jouw situatie.

Energieleverancier kiezen

Wij begrijpen dat het kiezen van een energieleverancier best lastig kan zijn. En deze energie willen wij jou besparen. Via ons kun je daarom een groot aantal energieleveranciers in Nederland met elkaar vergelijken. Vul je gegevens in de vergelijker in en zie direct wat onze beste deal voor jou is. Energieleveranciers vergelijken is zo gedaan. En je kunt er al snel honderden euro’s mee besparen. Niet verkeerd!

Groene energieleverancier

De verschillen tussen energieleveranciers worden getoond in de vergelijker. Handig om te weten of een energieleverancier grijze, groene of lokale stroom aanbiedt. Steeds meer energieleveranciers richten zich op duurzame energie. Duurzame energie is opgewekt uit natuurlijke bronnen die altijd beschikbaar zijn. Door productie van duurzame energie, en met name door het vervangen van fossiele brandstoffen, wordt de CO2-uitstoot gereduceerd. Wil jij de opwekking van duurzame energie stimuleren? In onze vergelijker kun je aangeven dat je voorkeur uitgaat naar duurzame energie en groene stroom. Zo helpen we samen de wereld groener te maken. Stap meteen over naar een groene energieleverancier, zo maak je het stroomnet een beetje groener.

Meer weten over energieleveranciers?

Kom je er niet uit of heb je vragen over energieleveranciers? Onze klantenservice staat je graag te woord. Of stuur een mailtje naar info@hoyhoy.nl. Wij doen ons best om je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes