Anode Energie

anode-energieAnode Energie levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Anode Energie bij je past. Hier vind je meer informatie over Anode Energie.  

Kwaliteitspartner

Anode Energie is in 2001 opgericht als onafhankelijk Nederlands energiebedrijf. Inmiddels is de energieleverancier internationaal actief. Klanttevredenheid, betrouwbaarheid en duurzame bedrijfsresultaten zijn de uitgangspunten van Anode Energie. Vanuit het kantoor in Barendrecht worden klanten door een vaste groep medewerkers geholpen. Naast Anode Energie is er ook een aftakking die zich richt op duurzame en bio-energie, genaamd Anode Biomass Centre.

Bronsamenstelling

Bij Anode Energie hebben klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een specifieke energiebron. Dit houdt in dat je kunt kiezen voor groene of grijze energie. Daarnaast heb je keuze tussen verschillende opwekkingsvormen van energie zoals, zon, wind, kolen of waterkracht.

Vergelijk Anode Energie met andere energieleveranciers

De energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van Anode Energie

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten op welke energieprijzen je kunt rekenen als je overstapt naar Anode Energie? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Anode Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Anode Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over Anode Energie


Overstappen van of naar Anode Energie

Overstappen naar Anode Energie is met een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken en overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Anode Energie opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Anode Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Anode Energie.

Anode Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Laat dit dan minimaal 10 werkdagen van tevoren weten aan Anode Energie. Wil je dit schriftelijk doen? Vermeld dan in je brief in ieder geval je naam en klantnummer. Anode Energie T.a.v.: Afdeling Klantenservice Postbus 9034 3007 AA Rotterdam

Anode Energie zakelijk

Anode Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes