Anode Energie

Anode Energie levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Anode Energie bij je past. Hier vind je meer informatie over Anode Energie. anode-energie

Kwaliteitspartner

Anode Energie is in 2001 opgericht als onafhankelijk Nederlands energiebedrijf. Inmiddels is de energieleverancier internationaal actief. Klanttevredenheid, betrouwbaarheid en duurzame bedrijfsresultaten zijn de uitgangspunten van Anode Energie. Vanuit het kantoor in Barendrecht worden klanten door een vaste groep medewerkers geholpen. Naast Anode Energie is er ook een aftakking die zich richt op duurzame en bio-energie, genaamd Anode Biomass Centre.

Bronsamenstelling

Bij Anode Energie hebben klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een specifieke energiebron. Dit houdt in dat je kunt kiezen voor groene of grijze energie. Daarnaast heb je keuze tussen verschillende opwekkingsvormen van energie zoals, zon, wind, kolen of waterkracht.

Anode Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten op welke energieprijzen je kunt rekenen als je overstapt naar Anode Energie? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Anode Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Anode Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk. En energie vergelijken zorgt ervoor dat je kunt besparen.

Anode Energie aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Anode energie. De standaard energiecontracten kun je bij ons vergelijken alleen kun je deze contracten niet via ons aanvragen.

Anode Energie Vergelijken

De energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Anode Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Laat dit dan minimaal 10 werkdagen van tevoren weten aan Anode Energie. Wil je dit schriftelijk doen? Vermeld dan in je brief in ieder geval je naam en klantnummer. Anode Energie T.a.v.: Afdeling Klantenservice Postbus 9034 3007 AA Rotterdam

Anode Energie opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Anode Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Anode Energie.

Anode Energie zakelijk

Anode Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.

Anode Energie storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Anode Energie contact

Anode Energie kun telefonisch en via de mail bereiken.
  • Telefoonummer: 0180 64 44 04
  • Mail: klantenservice@anode.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes