Budget Energie

Budget Energie is een snelgroeiende onafhankelijke energieleverancier, onderdeel van De Nuts Groep. Deze energieleverancier voorziet zowel zakelijke als particuliere klanten van gas en groene stroom. Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Budget Energie. budget-energie

100% groene stroom

De in 2012 opgerichte energieleverancier profileert zich als een prijsvechter op het gebied van groene stroom en gas. De focus van deze energieleverancier ligt op het voordelig aanbieden van stroom en gas. Budget Energie levert 100% groene stroom aan hun consumenten. Dit doen zij door middel van windenergie en zonne-energie. Wek jij zelf energie op, bijvoorbeeld met zonnepanelen? Dan is Budget Energie een gunstige partij. Je kunt daar namelijk onbeperkt terugleveren.

Doe-het-zelf

Verhuizing doorgeven, facturen in zien of je meterstand doorgeven? Via de digitale omgeving van Budget Energie kun je als klant gemakkelijk online je energiezaken regelen.

Budget Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten op welke energieprijzen je kunt rekenen als je overstapt naar Budget Energie? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energietarieven van Budget Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Budget Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Energie vergelijken is zo heel eenvoudig.

Budget Energie aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Budget Energie vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Budget Energie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar Budget Energie

Overstappen naar Budget Energie is met een paar minuten geregeld. Vergelijk energie en de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.
 

Budget Energie opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Budget Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Budget Energie. Postadres Budget Energie Postbus 11950 1001 GZ Amsterdam

Budget Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Budget Energie zelf opzeggen. Dit kun je doen door gebruik te maken van het contactformulier van de energieleverancier.

Budget Energie zakelijk

Budget Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Budget Energie Storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Budget Energie

Via Mijn Budget Energie kun je al je energiezaken gemakkelijk online regelen.

Budget Energie contact

Je kunt Budget Energie telefonisch bereiken tussen  08.30 en 18.00 op 020 – 205 55 55. Wil je liever mailen? Vul dan het contactformulier in op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes