DELTA

DELTA is een energieleverancier die energie als digitale diensten aanbiedt aan zowel consumenten als aan zakelijke klanten. Wil jij erachter komen of DELTA een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over DELTA.

DELTA-Energie-logo-2020-RGB

Fullservice

DELTA is een energieleverancier van Zeeuwse afkomst, ontstaan in 1991. Sinds 2002 is DELTA ook digitale diensten gaan aanbieden. De energieleverancier is daarmee het enige fullservicebedrijf van Nederland. DELTA levert deze diensten aan consumenten en zakelijke klanten. Vanaf 1 maart 2017 is DELTA onderdeel geworden van PZEM N.V. ( voorheen DELTA N.V.).

Duurzame energie

DELTA levert 100% groene stroom aan haar klanten. Dit wordt opgewekt uit Nederlandse biomassa en Europese wind.

DELTA tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten met welke energieprijzen je te maken krijgt als je overstapt naar DELTA? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van DELTA. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van DELTA vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

DELTA aanbieding

DELTA biedt naast de stardaard energiecontract vaak ook nog voordelige aanbiedingen via onze vergelijker aan.

DELTA vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar DELTA

Overstappen naar DELTA is met een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken én overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

DELTA verhuizen

Een verhuizing is een goed moment om te kijken of je huidige energiecontract nog bij je past. Blijf je bij DELTA? Geef dit dat minimaal een week van tevoren aan via MijnDELTA. Besloten om over te stappen naar een andere energieleverancier? Dan moet je telefonisch opzeggen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van DELTA via het telefoonnummer 0118 – 22 55 00.

DELTA opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij DELTA voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met DELTA. Postadres DELTA Postbus 5048 4330 KA Middelburg

DELTA zakelijk

DELTA is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.

DELTA storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn DELTA

Via MijnDELTA kun je eenvoudig je energiezaken online regelen, zoals een verhuizing of meterstanden doorgeven, termijnbedrag aanpassen en nota’s inzien.

DELTA contact

Delta kun je bereiken tussen 8.00 en 18.00 via:
  • Telefoonnummer: 0118-22 55 00
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes