DGB Energie

DGB Energie voorziet zowel zakelijke als particuliere klanten van gas en stroom. Wil jij erachter komen of DGB Energie een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over DGB Energie.

DGB Energie

Typisch Hollands

Een oer-Hollands bedrijf, zo kenmerkt DGB Energie zich. De Groene Belangenbehartiger is opgericht in 2001 en heeft een agrarische oorsprong. De energieleverancier koopt duurzame energie in bij de agrarische sector. Agrariërs kunnen zich richten op hun boerenbedrijf. Dat is doelstelling van DGB Energie. Een 100% Nederlandse onderneming.

Transparante werkwijze

DGB Energie is een energieleverancier met eerlijke energie. Van boeren voor boeren. Eerlijke energie, kennis van de markt en een persoonlijke benadering. Dat zijn de kernkwaliteiten van DGB Energie. Via de digitale omgeving van DGB Energie is het voor consumenten gemakkelijk om inzicht te krijgen in hun energieverbruik.

DGB Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten met welke energieprijzen je te maken krijgt als je overstapt naar DGB Energie? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van DGB Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van DGB Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

DGB Energie aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met DGB energie. De standaard energiecontracten kun je bij ons vergelijken alleen kun je deze contracten niet via ons aanvragen.

DGB Energie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

DGB Energie verhuizen

Een verhuizing is een goed moment voor overstappen energie. Opzeggen bij DGB Energie kun je schriftelijk of per e-email doen. Wil je bij DGB Energie blijven? Geef dan je verhuizing minimaal vier weken van tevoren aan bij DGB Energie. DGB Energie regelt dat je verhuizing op de juiste manier verwerkt wordt.

DGB Energie opzeggen

Stap je via onze over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij DGB Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met DGB Energie. Postadres DGB Energie DGB Energie B.V. Lange Spruit 1a 7773 NE Hardenberg

DGB Energie zakelijk

DGB Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is

DGB Energie storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar. Je melding wordt gelijk doorgegeven aan je lokale netbeheerder, zodat deze het direct kan oppakken.

DGB Energie contact

Je kunt DGB Energie tussen 08.30 en 17.00 uur via:
  • Telefoonnummer: 0523 68 33 39
  • E-mail: info@dgbenergie.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes