Energieleverancier DGB Energie

DGB Energie voorziet zowel zakelijke als particuliere klanten van gas en stroom. Wil jij erachter komen of DGB Energie een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over DGB Energie.
DGB-Energie

Typisch Hollands

Een oer-Hollands bedrijf, zo kenmerkt DGB Energie zich. De Groene Belangenbehartiger is opgericht in 2001 en heeft een agrarische oorsprong. De energieleverancier koopt duurzame energie in bij de agrarische sector. Agrariërs kunnen zich richten op hun boerenbedrijf. Dat is doelstelling van DGB Energie. Een 100% Nederlandse onderneming.

Transparante werkwijze

DGB Energie is een energieleverancier met eerlijke energie. Van boeren voor boeren. Eerlijke energie, kennis van de markt en een persoonlijke benadering. Dat zijn de kernkwaliteiten van DGB Energie. Via de digitale omgeving van DGB Energie is het voor consumenten gemakkelijk om inzicht te krijgen in hun energieverbruik.

Vergelijk DGB Energie met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Energieprijzen van DGB Energie

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten met welke energieprijzen je te maken krijgt als je overstapt naar DGB Energie? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van DGB Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van DGB Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over DGB Energie

Overstappen van of naar DGB Energie

Overstappen naar DGB Energie is met een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken én overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

DGB Energie verhuizen

Een verhuizing is een goed moment om over te stappen naar een andere energieleverancier. Opzeggen bij DGB Energie kun je schriftelijk of per e-email doen. Wil je bij DGB Energie blijven? Geef dan je verhuizing minimaal vier weken van tevoren aan bij DGB Energie. Zij regelen dat je verhuizing op de juiste manier verwerkt wordt.

DGB Energie opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij DGB Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met DGB Energie. Postadres DGB Energie DGB Energie B.V. Lange Spruit 1a 7773 NE Hardenberg
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes