EasyEnergy

EasyEnergy is een nieuwkomer op de Nederlandse energiemarkt. Deze energieleverancier biedt energie aan tegen een eerlijke prijs. Benieuwd of easyEnergy een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over easyEnergy. easyEnergy

Energie voor de inkoopprijs

Sinds maart 2017 is easyEnergy actief op de Nederlandse energiemarkt. De energieleverancier is onderdeel van easyGroup, waar ook easyJet en easyHotel onder vallen. EasyEnergy is een energieleverancier die de inkoopprijs één op één aan haar klanten doorgeeft. Met de maandelijkse vaste leveringskosten van € 5,- voor groene stroom en € 5,- voor gas verdienen zij hun geld.

Eerlijk en transparant

Eerlijk en transparant, daar staat deze energieleverancier voor. EasyEnergy doet dan ook niet aan welkomstbonussen of andere kortingen. Daarnaast kun je als klant ieder moment kosteloos je contract opzeggen. De energieleverancier kent geen opzegboetes. Hiermee is easyEnergy uniek op de Nederlandse energiemarkt.

EasyEnergy tarieven

Op dit moment vergelijken wij de energieprijzen van easyEnergy niet in onze energievergelijker.

EasyEnergy aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met easyEnergy.

EasyEngergy vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van easyEnergy

Overstappen van easyEngergy is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken én overstappen in drie stappen
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je veertien dagen bedenktijd.

EasyEnergy verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je easyEnergy zelf opzeggen. Dit kan per de mail aan klantenservice@easyenergy.com. Wil klant blijven bij easyEnergy? Geef je verhuizing dan door via mijn easyEnergy.

EasyEnergy opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij easyEnergy voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met easyEnergy. Postadres easyEnergy e-Energy Europe B.V. 2595 DA, Den Haag

EasyEnergy zakelijk

EasyEnergie is een energieleverancier die geen zakelijke energiecontracten aanbiedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is

EasyEnergy storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn easyEnergy

Via Mijn easyEnergy kun je al je energiezaken online regelen.

EasyEnergy contact

EasyEnergy is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar:
  • Telefoonnummer: 0858-883658
  • E-mail: klantenservice@nl.easyenergy.com
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes