Eneco

Eneco levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Eneco bij je past en ga energie vergelijken. Hier vind je meer informatie over Eneco.

Eneco

Eneco Groep

Eneco is onder andere actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Binnen Eneco Groep is Eneco het grootste onderdeel. De aandelen van de energiemaatschappij zijn in handen van Nederlandse gemeenten. Het is dus een 100% Nederlands bedrijf.

Duurzame toekomst

In 2008 en 2009 is Eneco door Greenpeace uitgeroepen tot energieleverancier met het meest duurzame beleid in Nederland. De energieleverancier richt zich op CO₂-reductie en meer schone energie. Het doel van Eneco is een duurzame toekomst door gebruik te maken van slimme innovaties op het gebied van energie.

Eneco tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Eneco? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Eneco. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Eneco vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Eneco aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Eneco vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Eneco vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar Eneco

Overstappen naar Eneco is met een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Eneco verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Eneco zelf opzeggen. Dit kun je doen contact op te nemen met de klantenservice van Eneco via 088 – 8 955 955. Wil je klant blijven bij Eneco? Dan kun je dit ook telefonisch doorgeven, minimaal twee weken voor de verhuizing.

Eneco opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Eneco voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Eneco. Postadres Eneco Postbus 1014 3000 BA Rotterdam

Eneco zakelijk

Eneco is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Eneco storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Eneco

Via Mijn Eneco weet je precies wat je verbruik is, daarnaast kun je je nota’s bekijken, termijnbedrag aanpassen en vind je tips over slim energieverbruik.

Eneco contact

Veel informatie kun je vinden op de website van Eneco. Bel je toch liever:
  • Telefoonnummer: 088 8 955 955
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes