Energieleverancier Eneco

Eneco levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Eneco bij je past en ga energie vergelijken. Hier vind je meer informatie over Eneco.
Eneco

Eneco Groep

Eneco is onder andere actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Binnen Eneco Groep is Eneco het grootste onderdeel. De aandelen van de energiemaatschappij zijn in handen van Nederlandse gemeenten. Het is dus een 100% Nederlands bedrijf.

Duurzame toekomst

In 2008 en 2009 is Eneco door Greenpeace uitgeroepen tot energieleverancier met het meest duurzame beleid in Nederland. De energieleverancier richt zich op CO₂-reductie en meer schone energie. Het doel van Eneco is een duurzame toekomst door gebruik te maken van slimme innovaties op het gebied van energie.

Vergelijk Eneco met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar Eneco

Overstappen naar Eneco is met een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Energieprijzen van Eneco

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Eneco? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Eneco. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Eneco vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over Eneco

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes