Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een energieleverancier die stroom en gas levert aan zakelijke en particuliere klanten. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of energiedirect.nl bij je past. Hier vind je meer informatie over energiedirect.nl.

energiedirect

Lekker direct

Energiedirect.nl profileert zich als prijsvechter in de energiemarkt. Doordat het bedrijf hoofdzakelijk online opereert, besparen zij kosten. Hierdoor kunnen ze lage tarieven aanbieden. Deze energieleverancier is een dochteronderneming van Essent. Energiedirect.nl streeft ernaar om het regelen van energie directer te maken. Zij geloven dat het eenvoudiger en voordeliger kan.

Eenvoudig online

Energiedirect.nl biedt klanten verschillende apps aan. Zo hebben ze sinds de zomer van 2017 een nieuwe app: Regelneef. Hiermee kunnen consumenten makkelijk inzicht krijgen in hun energiezaken. Tankey is de nieuwste app. Hiermee bespaar je € 0,05 extra op iedere liter brandstof die je tankt.

Energiedirect.nl tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar energiedirect.nl? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van energiedirect.nl. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van energiedirect.nl vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Energiedirect.nl aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt energiedirect.nl vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Energiedirect.nl vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar energiedirect.nl

Overstappen naar energiedirect.nl is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Energiedirect.nl verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Dan moet je energiedirect.nl zelf opzeggen. Dit kun je doen contact op te nemen met de klantenservice van energiedirect.nl via 0900-3347327. Wil je klant blijven bij energiedirect.nl? Geef dat dan uiterlijk één dag voor de sleuteloverdracht door via Mijn enerdiedirect.nl.

Energiedirect.nl opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij energiedirect.nl voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met energiedirect.nl. Energiedirect.nl Willemsplein 4 5211 AK Den Bosch

Energiedirect.nl zakelijk

Energiedirect.nl is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Energiedirect.nl storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijnenergiedirect.nl

Je via mijn energiedirect.nl je energiezaken online regelen. Of download hun app Regelneef en regel alles vanaf je telefoon.

Energiedirect.nl contact

Bij energiedirect.nl kun je je energiezaken online regelen of via de app. Wil te toch contact met ze:
  • Telefoonnummer: 073-6861812 (09.00 – 16.00 uur)
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes