Energieleverancier EnergieFlex

Let op: sinds 31 oktober 2018 is Energieflex niet meer actief als energieleverancier. Innova neemt alle bestaande klanten over. Wil je naar een andere energieleverancier? Vergelijk je energiecontract dan in onze energievergelijker.
Energieflex

Jong en nuchter

EnergieFlex is opgericht in 2014 en is daarmee een relatief nieuwe speler op de energiemarkt. Het bedrijf richt zich met name op mensen die het risico lopen op betalingsproblemen. Volgens EnergieFlex is meer kennis, meer besparen. De energieleverancier is daarom bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten, die anders betalen mogelijk maken.

Sociaal groen

EnergieFlex is contant op zoek naar de schoonste energie voor hun klanten. EnergieFlex is de eerste energieleverancier met Fairtrade gecompenseerd gas. Het doel van deze energieleverancier is om groene energie beschikbaar te maken voor iedereen. Klanten van EnergieFlex betalen daarom hetzelfde voor het Flex Standaard contract als voor het 100% Sociaal Groen contract.

Vergelijk EnergieFlex met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Energieprijzen van EnergieFlex

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten met welke energieprijzen je te maken krijgt als je overstapt naar EnergieFlex? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van EnergieFlex. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van EnergieFlex vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over EnergieFlex

Overstappen van of naar EnergieFlex

Overstappen naar EnergieFlex is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken én overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

EnergieFlex verhuizen

Ben je klant van EnergieFlex en ga je verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of jouw huidige energiecontract nog wel bij je past. Wil je klant blijven bij EnergieFlex? Dan kun je jouw verhuizing doorgeven via het contactformulier van EnergieFlex.

EnergieFlex opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij EnergieFlex voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met EnergieFlex. EnergieFlex Johan Huizingalaan 400 1066 JS Amsterdam

EnergieFlex zakelijk

EnergieFlex is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes