Energieleverancier Energyhouse

Energyhouse is een energieleverancier die zich richt op de zakelijke markt. Wil jij erachter komen of Energyhouse een energieleverancier is die bij jouw onderneming past? Hier vind je meer informatie over Energyhouse.
energyhouse

Greenfoot Energy

Energyhouse was voorheen Greenfoot Energy. Sinds 2013 beschikt de energieleverancier over de leveringsvergunningen voor elektriciteit en gas. Energyhouse maakt deel uit van de Greenfoot Energy groep.

Niet de grootste, wel de beste

Energyhouse gaat net een stapje verder voor hun klanten. Energyhouse kent daarom geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. Langdurige relaties en succesvolle samenwerkingen op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is het streven van Energyhouse.

Energyhouse vergelijken met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel besparen.

Energieprijzen van Energyhouse

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Energyhouse? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Energyhouse. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Energyhouse vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over Energyhouse

Overstappen van of naar Energyhouse

Overstappen naar Energyhouse is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk energie en de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Energyhouse verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Energyhouse zelf opzeggen. Dit kan schriftelijk of via de mail naar info@energyhouse.nl.

Energyhouse opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Energyhouse voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Energyhouse. Energyhouse B.V. Krijn Taconiskade 434 1087 HW Amsterdam

Energyhouse zakelijk

Energyhouse is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes