Energyhouse

Energyhouse is een energieleverancier die zich richt op de zakelijke markt. Wil jij erachter komen of Energyhouse een energieleverancier is die bij jouw onderneming past? Hier vind je meer informatie over Energyhouse.

energyhouse

Greenfoot Energy

Energyhouse was voorheen Greenfoot Energy. Sinds 2013 beschikt de energieleverancier over de leveringsvergunningen voor elektriciteit en gas. Energyhouse maakt deel uit van de Greenfoot Energy groep.

Niet de grootste, wel de beste

Energyhouse gaat net een stapje verder voor hun klanten. Energyhouse kent daarom geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. Langdurige relaties en succesvolle samenwerkingen op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is het streven van Energyhouse.

Energyhouse tarieven

Energyhouse biedt enkel zakelijke energie aan. De energietarieven van Energyhouse kun je terugvinden op Energyhouse.nl.

Energyhouse aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Energyhouse.

Energyhouse vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel besparen.

Energyhouse verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Energyhouse zelf opzeggen. Dit kan schriftelijk of via de mail naar info@energyhouse.nl.

Energyhouse opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Energyhouse voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Energyhouse. Energyhouse B.V. Krijn Taconiskade 434 1087 HW Amsterdam

Energyhouse zakelijk

Energyhouse is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Energyhouse storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Energyhouse contact

Je kunt Energyhouse bereiken op:
  • Telefoonnummer: 020 308 1250
  • E-mail: info@energyhouse.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes