EnergyZero

EnergyZero is een van de nieuwste energieleveranciers die zichzelf ziet als een besparingsleverancier. Benieuwd of EnergyZero een energieleverancier is die bij jou past? Hier vind je meer informatie over EnergyZero.
 
Energyzero

Besparingsleverancier

EnergyZero is een online energiebedrijf dat verschillende technologieën gebruikt om onderwerpen als energiebesparingen leuk en uitdagend te maken. EnergyZero heeft een game ontwikkelt waarmee je jouw energierekening zo laag kunt krijgen, dat je er niks voor hoeft te betalen: Energybattles. EnergyZero maakt gebruik van crowdfunding om dit concept op de markt te kunnen zetten.

EnergyZero Group

Sinds 2017 is EnergyZero gaan opereren als volledig zelfstandig energiebedrijf. In januari 2018 heeft de energieleverancier van de ACM een eigen vergunning ontvangen voor de levering van gas en elektriciteit. Inmiddels valt er te spreken over EnergyZero Groep.

EnergyZero tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar EnergyZero? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van EnergyZero. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van EnergyZero vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

EnergyZero aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met EnergyZero. De standaard energiecontracten kun je bij ons vergelijken alleen kun je deze contracten niet via ons aanvragen.

EnergyZero vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar EnergyZero

Overstappen naar EnergyZero is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Energie vergelijken loont. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

EnergyZero verhuizen

Ben je al klant van EnergyZero en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij EnergyZero nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Zeg dan je huidige contract op en creëer een nieuw contract met je nieuwe woonadres. Voor het opzeggen geldt een maand opzegtermijn. Handig om hier rekening mee te houden. Je kunt contact opnemen met EnergyZero via 010-307 48 90 of per mail via support@energyzero.nl.

EnergyZero opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij EnergyZero voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met EnergyZero. EnergyZero B.V. Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam

EnergyZero zakelijk

EnergyZero is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

EnergyZero storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn EnergyZero

Via Mijn EnergyZero kun je online zelf je energiezaken regelen.

EnergyZero contact

Je kunt EnergyZero zowel telefonisch als via de mail bereiken:
  • Telefoonnummer: 010 307 48 90
  • E-mai: support@energyzero.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes